31 Aug
13.26

Sista augusti

Det känns som att jag inte har varit så värst aktiv här på bloggen nu de senaste dagarna, min ursäkt är väl att jag helt enkelt inte har haft lust.

Igår kväll var vi i alla fall och tittade på en lägenhet, den luktade tobak och hade gula väggar, planläggningen var urusel och den fanns i Gamla Vasa, så den tackar vi nog nej till.
Vi fick egentligen ingenting utav vår annons i Vbl (förutom en dyr räkning), vi fick bara två erbjudanden på över 700 € som jag direkt visste att vi inte hade råd med, så det var lite dystert.

Vi fortsätter med att söka i tidningar och åka på visningar, förhoppningsvis hittar vi vårt nya hem snart!


30 Aug
14.44

Dagen efter

Och jag mår finemang! Drack inte en droppe igår, även om de jag spenderade kvällen med drack lite.
Vi var hos Daniels hela kvällen, jag, Daniel, Josefin och Tommy.
Vi hade det mysigt och pratade och åt godis och salta kex med ost. Sen sköt vi raketerna och just när allt tog slut släktes gatubelysningen, dålig tajming säger jag bara!
Det blev så mörkt så vi inte såg någonting, Josefin och jag skrämde upp varandra och pojkarna skrattade åt oss.
Sen for vi ut och cyklade i mörkret, Josefin hade ljuslyktor i sin cykelkorg så hon fick vara vår ledstjärna. Klockan 02:00 kom vi hem, vi pratade lite innan vi gick till sängs.
Det blev en riktigt lyckad kväll! Jag har inte varit ute sådär sent sedan sommaren 2007, så det kändes riktigt bra att få känna mig lite ung och galen igen ;)

Nu sover Nicolina och Daniel är hemma och städar undan lite saker.
Tommy och Josefin gör sig färdiga (?) och jag ska strax göra samma sak. När Nicolina vaknat så ska vi förhoppningsvis och hälsa på Hanna & Tobbe i deras nya lägenhet, jag har köpt en inflyttningspresent så jag är riktigt ivrig! (jag älskar att köpa presenter) :)
Sen ikväll åker vi hem, imorgon är det måndag igen!


29 Aug
09.39

Kopierade katter

.. när jag googlade "kattungar" så hittade jag en bild på två kattungar som ser precis ut som min frass Travis när han var liten, och Carlos som vi gav bort åt Lien och Hanna för typ 2-3 år sen!Det är ju helt sjukt hur lika katter kan va, precis som om de var kopierade!
Tänk om de var så med människor också.. hmm.


29 Aug
09.26

Regnväder&datorshopping

Bröstmjölken börjar sakta men säkert ta slut, jag ammade igår morse och först nu var jag tvungen att amma igen.
Hon brukar bara börja leka med tuttflaskan när jag ska ge ersättning, men nu har hon börjat skärpa sig och igår kväll drack hon mestadels faktiskt.

Just nu sover båda mina älsklingar.
Nicolina tog min plats, t.o.m. min kudde så jag steg upp och åt frukost. Idag kommer storasyster Josefin till stan och ska köpa sig en ny dator, hon ville ha med sig Daniel som hjälp (han är ju datanom) så vi ska först in till stan och gå runt lite där, sen hoppar vi i bilen och far till Stenhaga på datorshopping.
Jag skulle också vilja ha en egen bärbar dator, men med tanke på min ekonomi så hamnar nog en sån pryl ganska långt ner på min "måste ha" lista.
Idag ska jag lägga mina pengar på något så viktigt som mer kläder åt Nicolina, hon behöver en varmare mössa som går att knyta under hakan, mer varma strumpor och några fler byxor och tröjor. Att bebisar växer fort är ingen myt!

Villa avslutning firar vi hemma i Oravais, efter dagens shopping packar vi våra väskor och åker hem.
Vi ska bo hos mamma alla tre, mysigt mysigt! Ikväll när Nicolina somnat så far jag och Daniel ut och ser om något händer på byn, vilket inte är så trovärdigt men man vet ju aldrig!
På södag vill vi hälsa på Hanna och Tobbe som har skaffat egen lägenhet, men jag har ännu inte pratat med Hanna så vi får se om det passar för dem :)

Och inte att förglömma de tre supersöta kattungarna där hemma, de har just öppnat ögonen och kan bara krypa lite ännu, så nu har jag nog fullt upp resten av helgen! Fullt upp med att goooosa.


Bilden är tagen från Google, men de ser typ precis ut sådär!! :)


Start