Sista augusti

Det känns som att jag inte har varit så värst aktiv här på bloggen nu de senaste dagarna, min ursäkt är väl att jag helt enkelt inte har haft lust.

Igår kväll var vi i alla fall och tittade på en lägenhet, den luktade tobak och hade gula väggar, planläggningen var urusel och den fanns i Gamla Vasa, så den tackar vi nog nej till.
Vi fick egentligen ingenting utav vår annons i Vbl (förutom en dyr räkning), vi fick bara två erbjudanden på över 700 € som jag direkt visste att vi inte hade råd med, så det var lite dystert.

Vi fortsätter med att söka i tidningar och åka på visningar, förhoppningsvis hittar vi vårt nya hem snart!

Dagen efter

Och jag mår finemang! Drack inte en droppe igår, även om de jag spenderade kvällen med drack lite.
Vi var hos Daniels hela kvällen, jag, Daniel, Josefin och Tommy.
Vi hade det mysigt och pratade och åt godis och salta kex med ost. Sen sköt vi raketerna och just när allt tog slut släktes gatubelysningen, dålig tajming säger jag bara!
Det blev så mörkt så vi inte såg någonting, Josefin och jag skrämde upp varandra och pojkarna skrattade åt oss.
Sen for vi ut och cyklade i mörkret, Josefin hade ljuslyktor i sin cykelkorg så hon fick vara vår ledstjärna. Klockan 02:00 kom vi hem, vi pratade lite innan vi gick till sängs.
Det blev en riktigt lyckad kväll! Jag har inte varit ute sådär sent sedan sommaren 2007, så det kändes riktigt bra att få känna mig lite ung och galen igen ;)

Nu sover Nicolina och Daniel är hemma och städar undan lite saker.
Tommy och Josefin gör sig färdiga (?) och jag ska strax göra samma sak. När Nicolina vaknat så ska vi förhoppningsvis och hälsa på Hanna & Tobbe i deras nya lägenhet, jag har köpt en inflyttningspresent så jag är riktigt ivrig! (jag älskar att köpa presenter) :)
Sen ikväll åker vi hem, imorgon är det måndag igen!

Kopierade katter

.. när jag googlade "kattungar" så hittade jag en bild på två kattungar som ser precis ut som min frass Travis när han var liten, och Carlos som vi gav bort åt Lien och Hanna för typ 2-3 år sen!Det är ju helt sjukt hur lika katter kan va, precis som om de var kopierade!
Tänk om de var så med människor också.. hmm.
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production