Tå-suttaren

Dålig uppdatering idag, men jag har helt enkelt glömt bort. 
Innan jag går och lägger mig lägger jag i alla fall in en bild, så får det räcka för idag. 
Skriver mer imorgon!


♥ ♥ ♥

Sista november

Godmorgon!
Jag och Nicolina steg upp 07:20, efter att vi legat en halvtimme och "vaknat".
Nu sover hon och jag har photoshoppat tre bilder som jag ska skicka på förstoring, för nu orkar jag inte se på tomma vardagsrums väggar längre! 
De här tre fick det bli ..Hoppas bara att det blir så bra som jag företsällt mig nudå. 
Samtidigt som jag sökte efter bilden på N och D så hittade jag en riktigt gammal film på Nicolina, där hon bara är någon vecka gammal. 
Hon gör inget speciellt på filmen, men det är just det som är så gulligt! Det är bara de små ljuden och rörelserna, som bara nyfödda kan göra :)


Tänk om man bara kunde lägga henne på köksbordet sådär nu och förvänta sig att hon ligger kvar där man lagt henne :)

Nåja, nu ska jag slänga mig i duschen innan lilla gullet vaknar.

Julstädningen gick ..

.. nästan som planerat. 
Det som inte fanns med i planerna var att glödlampan som jag skulle använda i julstjärnan var för stark, jag lyckades söndra en annan som var i en av prydnadslamporna i vardagsrummet när jag skulle skruva löst den och lägga den i stjärnan istället, jag hade inte så mycket julpynt som jag trodde och så fick jag så huvudvärk så jag orkade inte skura golvet, bara dammsuga. 
I alla fall är det lite mera juligt här nu, lite mysigt måste jag väl erkänna :) 

Nu ska jag snart hoppa under täcket och drömma om Thailand, huvudvärken ger inte med sig och jag tänker inte ta något piller.
Jag har haft mycket huvudvärk i mina dar, så mycket så att jag en gång blivit beroende av Panadol, och så mycket så jag nuförtiden måste ta 2 st Panadol innan det hjälper. 
Det var ett tag sen, men varje dag sedan vi tog svinvaccinet så har jag haft ihållande värk, antagligen någon biverkning, det är ju trots allt bara 5 dagar sen jag fick sprutan. 
Hursomhelst, så är Panadol inte precis leverns bästa vän.

Aajaa, vi hörs imorgon!


Mina jul-köksgardiner.


Den enda röda prydnads tomte jag har.
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production