Julstädningen gick ..

.. nästan som planerat. 
Det som inte fanns med i planerna var att glödlampan som jag skulle använda i julstjärnan var för stark, jag lyckades söndra en annan som var i en av prydnadslamporna i vardagsrummet när jag skulle skruva löst den och lägga den i stjärnan istället, jag hade inte så mycket julpynt som jag trodde och så fick jag så huvudvärk så jag orkade inte skura golvet, bara dammsuga. 
I alla fall är det lite mera juligt här nu, lite mysigt måste jag väl erkänna :) 

Nu ska jag snart hoppa under täcket och drömma om Thailand, huvudvärken ger inte med sig och jag tänker inte ta något piller.
Jag har haft mycket huvudvärk i mina dar, så mycket så att jag en gång blivit beroende av Panadol, och så mycket så jag nuförtiden måste ta 2 st Panadol innan det hjälper. 
Det var ett tag sen, men varje dag sedan vi tog svinvaccinet så har jag haft ihållande värk, antagligen någon biverkning, det är ju trots allt bara 5 dagar sen jag fick sprutan. 
Hursomhelst, så är Panadol inte precis leverns bästa vän.

Aajaa, vi hörs imorgon!


Mina jul-köksgardiner.


Den enda röda prydnads tomte jag har.


Anonym    •  

Pråov Burana Caps. Bästa värkmedicin som finns :)

Janina svarar    •  

.. som ja skreiv så vill ja helst itt ta na värkmedicin :P

malin    •  

Hej! Nu måst ja få va nyfiken å fråg, van do ha köpt gardinerna? :)

Janina svarar    •  

Anttila, men ja köpt dem förra åri så ja tråor itt dem finns kvar.


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production