Troligen det sista inlägget #2

Wohoo! Internet fungerar ännu, jag antar att det förflyttas först nån gång under dagen :)
Barnbidraget har jag fått nu så jag tänkte att vi skulle gå in till stan efter lunchen och köpa en vinterjacka åt Nicolina, höstjackan är inte tillräckligt varm när det är under +10 grader ute, inte ens fast hon har en stickad tröja under.
Jag har spanat in en på H&M, och fast hon inte börjar använda den genast så är det ju bra om jag passar på och köper den sålänge hennes storlek finns, hon måste ju ändå ha en vinterjacka förr eller senare.

Förresten så har vi ju fått köpt en soffa! En riktigt snygg en för bara 150€ (+ 40€ frakt).
Den är naturvit och rätt så ny, vi "vann" den på http://huuto.net/fi/, problemet var bara att den fanns i Helsingfors, men det problemet fixade sig tack vare Daniels föräldrar :)
Jag tror att det var den 10 oktober som vi får hem den, då kommer det förmodligen upp en bild på den också.
Men nu ska jag snoka runt lite sålänge jag kan, kanske hinner jag skriva ett till inlägg innan internet är borta? Annars så hörs vi nästa vecka :)

Troligen det sista inlägget

Som jag sa i ett tidigare inlägg så kommer vårt internet flyttas till vår nya lägenhet imorgon (25 september), vilket betyder att det högst troligen inte blir något bloggande före vi flyttat.
Därför ska jag passa på att säga GRATTIS åt vår lilla tjej som blir 9 månader imorgon! :) <3

Vi flyttar alltså in i vårt nya hem den 1 oktober, men förmodligen sover vi första natten där redan mellan den 30 och den 1. Köket och farstun är helt färdigt målat nu och jag längtar jätte mycket tills vi får flytta in!
Helgen går nog helt åt att packa och städa, och på måndag har jag min fjärde körlektion.. något annat som kommer hända under tiden vi inte har något internet? Jag tror inte det, men om det skulle hända något spännande så lovar jag att berätta sen ;)

Innan jag säger hejdå så laddar jag upp några bilder på Nicolina, alla är tagna under den senaste månaden.
Under den månaden har mycket roligt hänt, hon har fått sin första tand, lärt sig krypa, skrattat hysteriskt mycket och många andra roliga saker, listan är lång.
Om någon undrar varför hon är naken på de flesta bilderna så kan jag berätta att det blir väldigt varmt här i vår lilla lägenhet på dagarna, redan när dagens första solstrålar når våra fönster så blir det genast som en bastu här inne. Ute är det rätt så kyligt så vi vill inte ha upp fönstren sålänge Nicolina är inne, ifall hon skulle bli sjuk.
Det är ju också en sak som ska bli skönt att slippa nu när vi flyttar, det känns inte bra att ha +27 grader inomhus  i september.

Nåja, hoppas alla får ett roligt veckoslut, vi hörs nån gång nästa vecka!
Ciao! :)

Min graviditetsblogg

Wow! Jag trodde att jag hade raderat bloggen jag skrev sålänge jag var gravid, men nu hittade jag den! :D wihoo!
http://www.niinisen.papper.fi/
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production