Troligen det sista inlägget #2

Wohoo! Internet fungerar ännu, jag antar att det förflyttas först nån gång under dagen :)
Barnbidraget har jag fått nu så jag tänkte att vi skulle gå in till stan efter lunchen och köpa en vinterjacka åt Nicolina, höstjackan är inte tillräckligt varm när det är under +10 grader ute, inte ens fast hon har en stickad tröja under.
Jag har spanat in en på H&M, och fast hon inte börjar använda den genast så är det ju bra om jag passar på och köper den sålänge hennes storlek finns, hon måste ju ändå ha en vinterjacka förr eller senare.

Förresten så har vi ju fått köpt en soffa! En riktigt snygg en för bara 150€ (+ 40€ frakt).
Den är naturvit och rätt så ny, vi "vann" den på http://huuto.net/fi/, problemet var bara att den fanns i Helsingfors, men det problemet fixade sig tack vare Daniels föräldrar :)
Jag tror att det var den 10 oktober som vi får hem den, då kommer det förmodligen upp en bild på den också.
Men nu ska jag snoka runt lite sålänge jag kan, kanske hinner jag skriva ett till inlägg innan internet är borta? Annars så hörs vi nästa vecka :)
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production