Valborg

Nu är det tyst och lugnt här hemma, vår lilla virvelvind är hos mamma/mormor.
För mig och Daniel blir det en lugn och nykter helg, p.g.a. min medicin. Vi har inga speciella planer, förutom massa mys!

Vi har varit till CM och köpt massa gott, men förstås är jag inte alls sugen på något sånt nu, jävla medicin
Jag längtar verkligen tills jag inte behöver ta dessa piller längre, men det är ju inte så många dagar kvar. 

Dagens positiva: Ni minns väl att jag vann tredje priset i en bloggtävling för ett tag sen? Jag fick hem mitt pris idag :)


Apotekets baby bomullspinnar, Apotekets baby våtservetter och Apolivia body lotion. 


Ha en trevlig kväll allihopa!

Cooling

Ensamma hemma

Jag och Nicolina gick ut en stund till lekparken ikväll efter middagen, trots det gråa vädret. Det duggade lite när vi kom ut, men som tur var så slutade det efter en liten stund. 
Vi grävde i sandlådan, gungade, sprang efter duvor, och lite till.
När vi kom in tappade jag upp ett varmt bubbelbad åt lillen, och OJ vad hon njöt! :) Jag köpte såpbubblor åt henne igår när vi var till affären, så de provade vi också, vilket hon tyckte var vääääldigt intressant :)

Nu ligger hon i sovrummet och pratar för sig själv, hon hade bajsat en stund efter att jag lagt henne, så jag har nyss bytt blöja. Tur att hon inte hann somna innan jag märkte vad hon hade gjort, det är nämligen väldigt knepigt att byta blöja på en sovandes ettåring!
Hon lär väl somna när som helst nu, hoppas jag.

Daniel är hos en kompis och dricker öl med sina klasskompisar. De firar att de fått sommarlov, haha. 
Imorgon efter lunchen far vi iväg till Oravais så Nicolina hinner träffa mammas dagbarn innan de far hem, sen så ska hon stanna där enda till söndag. Jag hoppas verkligen vädret är finare än det ryktas nu till helgen, för jag och Daniel har planerat in en picknick! Det skulle vara trist om det inte blir av.

Nåja, nu ska jag kolla ett eller två avsnitt av Heroes.
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production