Snabb uppdatering

Nu väntar vi på taxin som ska köra oss till Bangkok.
Vi tar inte med någon dator så ni kommer inte höra från mig förrän vi kommer hem, och det lär bli först på måndag.

Vi far från Thailand på söndag morgon kring 9, sen är vi i Helsingfors klockan 15 (finsk tid) och så måste vi vänta där till klockan 22 innan vi får flyga hem till Vasa. 
Så vi är hemma i Brändö nångång efter 23 på söndag kväll

Håller tummarna att det går lika bra på flyget som det gick på vägen hit.
Vi hörs!

För första gången i mitt liv

Om man solar på dagen och lyckas bränna sig, så börjar solbrännan alltid visa sig först på kvällen.

Nu sitter jag här med röda armar, lår och mage. Hur mycket solkräm jag än smörjer in mig med, så lyckas jag ändå bränna mig när jag springer runt i vattnet en hel dag i Thailand. 
Men det är bra sålänge det inte är på t.ex. skulderblad eller bredvid skinkorna, där tar det förjävligt ont om man bränner sig. Man kan inte ha bh och man kan inte sitta. 
Så jag är bara nöjd! Lite brun har jag ju också hunnit bli nu och brunare lär jag bli när det röda lagt sig. Tror inte att jag har varit såhär brun nångång förr, och då är jag inte heller så jätte brun nu.
Jag är en sån som aldrig blir brun, så ni kan ju tänka er vilken glädje det är att få vara LITE brun! :)


Om man bara skulle lyckas bli jämnt brun och inte fläckig, men det verkar som att jag får nöja mig med att vara en ljusbrun ko ;)

Tsunami

Såhär kan det gå när man försöker se fin ut på en strand i Thailand..

.. och det hela slutade med 1 kg sand i brallorna :) myyysigt!
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production