Today is the Day

Dagen som vi längtat efter är äntligen här nu :)
Det kommer kännas lite konstigt nu i början för oss alla, för vi flyttar inte bara tillbaka, utan till en helt ny lägenhet och ett helt nytt ställe dessutom! Konstigt på ett jätte bra sätt :)

Jag hoppas att denna dag inte blir så stressig som det brukar bli när man flyttar. När vi flyttade hem hit i början av sommaren så behövde vi bara köra två varv, så vi försöker lyckas med det den här gången också. Men med tanke på hur mycket nya kläder jag har dragit på både mig och Nicolina under sommaren så måste vi väl åka ett varv extra ;)

Nåja, vi ska göra vårt bästa!
Dagens schema ser i alla fall ut så här:


♥ Vänta tills mamma vaknar, sen får hon se efter Nicolina sålänge jag far iväg på min sista arbets"dag" till banken.

♥ Komma hem, duscha och packa ihop allt lite bättre, äta lunch.

♥ Rulla iväg Nicolina till sin farmor ungefär klockan 11:30, där får hon sova middag sålänge jag och Daniel kör till stan och lastar av hälften av grejerna.

♥ Köra åtminstone ett till varv till stan, sen när det är så pass lite grejer kvar så Nicolina också ryms med i bilen så följer hon med oss på sista varvet, och innan vi far hem till lägenheten så åker vi via någon affär och handlar mat.

Komma hem, och börja städa och fixa :)
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production