Sista mars

Idag har jag hunnit ringa åt FPA och skatteverket, eftersom de höjt skatten igen.
Jag tyckte det var lite konstigt när jag blivit utan pengar redan en vecka innan månadens slut, utan att ha köpt något onödigt, men nu förstår jag varför. 
Gud, vad jag längtar till den dagen då jag inte behöver ha något att göra med FPA! Visst är de väldigt bra att ha, bara de skulle kunna vara lite enklare att förstå sig på och skriva exakt vad de menar i sina brev.

Nu sover i alla fall Nicolina, och jag ska strax äta lunch. Daniel har en kort skoldag igen, han är där från 12:30 - 14:00
Efter att Nicolina vaknat ska vi ut, för idag är det helt underbart väder! Sen ikväll ska vi åka till Lidl och handla lite billigt påskgodis, för om vi förstått det rätt så är det imorgon som häxorna är ute i Vasa?

Hemma

Nu är lillan hemma, och har just somnat. Det blev lite senare än vanligt ikväll, men hon har sovit två gånger idag på dagen så det gör inget. 

Idag märkte man att hon faktiskt lagt märke till att vi varit borta. 
När vi kom hem till mammas så var de ute på gården, när vi steg ut ur bilen så sken hon upp som en sol, och hon ville genast upp i min famn :) 
Hon pendlade mellan min och Daniels famn en stund tills vi gick in. 

Före vi for till Oravais så var jag inne via apoteket och köpte Basiron.
Eftersom jag inte har råd att köpa Mene&Moy produkter, så provar jag detta nu. Har läst på internet om både tvättlösningen och salvan, och de flesta har varit riktigt nöjda och blivit av med aknen. Hoppas jag är en av dem, så behöver jag inte fundera på det längre.

Nu ska jag så småningom tvätta ansiktet med denna mördar tvätt för första gången (den är så stark så den kan bleka tyg och hår), sen så kommer jag antagligen slänga mig under täcket, så jag är redo att gosa sönder min underbara skitunge imorgon ♥

Dagens


Tröjan är från loppis, leggingsen är från H&M, bältet är från Vero Moda, ringen är från Daniel ;)


Nu sticker vi och hämtar vår unge!
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production