Sista mars

Idag har jag hunnit ringa åt FPA och skatteverket, eftersom de höjt skatten igen.
Jag tyckte det var lite konstigt när jag blivit utan pengar redan en vecka innan månadens slut, utan att ha köpt något onödigt, men nu förstår jag varför. 
Gud, vad jag längtar till den dagen då jag inte behöver ha något att göra med FPA! Visst är de väldigt bra att ha, bara de skulle kunna vara lite enklare att förstå sig på och skriva exakt vad de menar i sina brev.

Nu sover i alla fall Nicolina, och jag ska strax äta lunch. Daniel har en kort skoldag igen, han är där från 12:30 - 14:00
Efter att Nicolina vaknat ska vi ut, för idag är det helt underbart väder! Sen ikväll ska vi åka till Lidl och handla lite billigt påskgodis, för om vi förstått det rätt så är det imorgon som häxorna är ute i Vasa?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production