Just nu

Vi kom hem från min mormors för 1 timme sen. Mamma lämnade där så nu är jag helt ensam här hemma. Man kan ju inte precis räkna med Nicolina längre, för hon ligger ju för tillfället och snarkar ;)

Det var trevligt hos mormors, Nicolina blev lite småkär i min morbror, men det förvånar mig inte. Hon är kär i alla killar :) Jag lägger in någon bild imorgon, Josefin har med sig kameran och just nu är hon hos en kompis och grillar korv. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, fast det är ju i och för sig en dum fundering, jag vet ju att jag ändå lämnar framför datorn tills det är dags att krypa till sängs.

Någon som har tips på någon bra blogg?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production