Just nu

Vi kom hem från min mormors för 1 timme sen. Mamma lämnade där så nu är jag helt ensam här hemma. Man kan ju inte precis räkna med Nicolina längre, för hon ligger ju för tillfället och snarkar ;)

Det var trevligt hos mormors, Nicolina blev lite småkär i min morbror, men det förvånar mig inte. Hon är kär i alla killar :) Jag lägger in någon bild imorgon, Josefin har med sig kameran och just nu är hon hos en kompis och grillar korv. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, fast det är ju i och för sig en dum fundering, jag vet ju att jag ändå lämnar framför datorn tills det är dags att krypa till sängs.

Någon som har tips på någon bra blogg?

Kolla vad jag nyss hittade!

"Jag tycker om att sitta & läsa ungakända bloggare! de har verkligen lyckats & de är så duktigt.

Jag har 3 favoriter som jag gärna tipsar er om ;

- Kenzas.se (otroligt söt, bra uppdatering, intressant att läsa! (yy))

- Fokis.se (söt tjej, söt röst, mycket coola & intressanta saker & från samma land som mig dessutom!)

- Nicolinasmorsa.blogg.se (en tjej som kan ta hand om sig själv & andra. Söt bebis har hon också. Intressant att läsa om man är intresserad av att veta hur det är att vara ungmamma. TOPPEN!)

De är deras blogg jag oftast är inne på, tycker det är sjukt intressant att läsa deras inlägg. Väldigt varierande, men ändå inte. Roligt att läsa, man får en spänning i det hela & man känner genast; att så mycket man egentligen kan skriva om & berätta om. & så mycket livet egentligen ger.

Tycker de är bra bloggare & tycker de är väldigt duktiga med det.

Vissa blogg kan vara si & så, men dessa gillar jag verkligen! (y)"

Källa: http://mayhawbring.bloggplatsen.se/2009/11/20/Hur coolt är inte detta? :D Liksom: Kenza, Foki och JAG!
Åååh, jag blir alldeles varm i hela kroppen :) ♥

Arrrh

Ett blodkärl eller nåt i mitt högra öga har svällt upp av allt kliande. Det känns som att jag har ett stort skräp nära tårkanalen, men när man kollar riktigt noga ser man att det ser ut som en liten bubbla.
Jag-hatar-pollen!

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production