Nere

Det känns som en evighet sen jag skrev ett riktigt vettigt inlägg, men det har inte funnits någon inspiration. 
Ikväll har jag varit på riktigt dåligt humör, vet inte varför men jag har bara varit irriterad. Alla har vi såna dagar, men när jag har det så är det bäst jag är tyst för jag har en tendens att inte kunna låta bli att säga dumma saker då.

Förhoppningsvis är jag på lika bra humör imorgon, som jag var förut idag, och förhoppningsvis får jag mer inspiration att skriva något roligt då men just nu känns det bara så onödigt att skriva något eftersom det är samma visa varje dag.

Nicolina är fortfarande vaken, jag la henne kring 20:30, men efter 25 minuter hade hon fortfarande inte somnat och blev istället helt hysterisk och ropade på både mig och Daniel. Så jag tog upp henne och tänker låta henne vara uppe tills jag lägger mig, hon tycks inte vara det minsta trött och jag ska ju ändå lägga mig riktigt snart. Orkar inte stressa upp mig över minsta lilla sak, det är så mycket just nu ändå.

Så nu säger jag väl godnatt.

Vinterbilder

Jag hade med kameran till skolan idag, så jag fotade lite på vägen till skolan och på vägen hem. 
Petra hade fixat skjuts hem och jag skulle ha fått åka med, men jag valde att åka buss istället så jag kunde gå och titta på alla vackra vita träd :) Såhär skulle det kunna se ut hela vintern!
Ut i kylan

Ursäkta den suddiga bilden, men ni ser ju i alla fall hur jag ser ut idag.
Tyvärr hinner jag inte ta någon bild på Nicolina's outfit, eftersom hon blir påklädd just nu och ska bli skjutsad till dagmamman. Daniel tar hand om det nu när jag har börjat åka buss. 

Vi börjar 10 idag, så om 15 minuter ska jag gå iväg till busshållsplatsen. 
Vi har dessutom ingen kemi, så vi får sluta redan klockan 13 :) Hörs sen!

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production