31 Oct
21.05

Söndag

God kväll kära läsare!

Dagen har gått undan i lugn takt. Jag och Daniel har kollat på film sålänge Nicolina sov, sen lagade jag pannkaka och ikväll har vi varit ut på promenad + lekparksbesök. Det var andra gånger vi var ut idag förresten. 

Nu sover lillan, och jag har som tur redan gjort några matteuppgifter, så det har jag undan. Skulle verkligen inte orka göra något mer ikväll, klockan är ju 22 i mitt huvud ;) Det här med vintertid krånglar verkligen till det.

Nåja, jag ska försöka orka hålla ögonen öppna åtminstone en halvtimme till :)


31 Oct
07.13

Den utlovade filmen

Det tog ett tag innan den blev färdigt uppladdad på Youtube, det tog så pass länge så jag hann gå och lägga mig. Men nu så! 

Ungefär på mitten av filmen vänder jag displayen så Nicolina kan se sig själv, det är därför hon börjar uppföra sig så konstigt ;)31 Oct
06.07

Sista oktober

God morgon!

Idag sov Nicolina till min lycka, enda till 06:30 (sommartid). Hon väckte mig först kring 05, men då orkade jag inte stiga upp genast och tydligen somnade hon om. Det har aldrig hänt förut, jag brukar kunna ligga kvar hur länge som helst men hon brukar bara börja skrika högre. Kanske hon också var trött idag? För ovanlighetens skull :P

Jag hoppas det var inatt som man skulle ändra om klockorna till vintertid, för det har vi gjort. Så när vi steg upp var klockan egentligen 05:30, men i våra huvuden så är det fortfarande sommartid. 
Får se nu om vi får en gnällig unge senare när maten ska lagas och hon ska sova middagsvila, hon måste ju vänta en timme extra idag, men det ska väl nog gå bra. 

Vad ska vi göra idag då? 
Nu på morgonen har jag tänkt försöka få ut alla tre på en promenad, det är så skönt att vara ute tidigt på söndagsmorgnarna när Vasa är tyst och lugnt, så det är mitt mål. 
Sen idag ska vi väl inte göra något märkvärdigt, jag måste börja läsa på matteprov och göra några uppgifter, för på tisdag har vi prov och jag fattar ingenting som vanligt :)

Nu - frukost.


30 Oct
21.54

Helgen som nästan glömdes bort

Ikväll har vi bara myst här hemma. Det är halloween, min favorithelg, men vi har pyntat det minsta lilla. Jag har inte ens tänkt på att det är just den helgen nu, först igår kom jag på att det är det idag. 
Nåja, inte skulle vi ändå ha gjort något speciellt, och det kommer ju igen nästa år :)

Som sagt så har vi bara haft lördagsmys ikväll, vi har suttit i sovrummet och lekt, Nicolina har varit riktigt kramgo och så har hon dessutom fått för sig att pussa på pannan ;) Så det har hon gjort, både på min och Daniels panna. Gullungen!

Jag filmade henne ikväll dessutom, så den filmen ska jag ladda upp här när den har laddat färdigt på Youtube. Tills dess får ni se på två bilder som jag tog ikväll, på vår glada älskling :)Start