30 Sep
19.02

Torsdag

Vi fick sluta en timme tidigare än vanligt idag, och det var väldigt uppskattat. Jag kände mig så yr och konstig i huvudet, vet inte vad det var för fel på mig.
Sen när jag kommit hem, ätit och suttit och vilat en stund så började allt kännas mycket enklare. Tur är det, för imorgon måste jag verkligen vara tillräckligt pigg för att åka till skolan! Verktygslådorna blir strax färdiga och jag vill inte missa någon timme nu.  

Vi fick en del av verktygen idag som vi ska ha i våra verktygslådor. Målarbyxorna började genast kännas mycket tyngre, och jag tror bestämt jag måste fixa ett extra hål i bältet nu så de inte ramlar av ;)
Men så ska det vara också, har jag berättat att jag älskar mitt studieval? Det gör jag verkligen!

Nicolina åt middag för en stund sen, så nu ska vi strax göra oss färdiga och gå ut en stund. Vädret är fint idag igen, och såna dagar ska man allt ta vara på.
Jag måste i alla fall till någon bankautomat och ta ut pengar, sen så har vi tänkt prova gå till en "ny" lekpark som ligger här nära. Nicolina har nämligen börjat tröttna på den vi alltid är till.
Om Daniel inte dampar på mig allt för mycket så ska jag försöka tvinga med dem in till Clas Ohlson och kolla på oljefärger och papper, jag har nämligen ett riktigt sug efter att måla en tavla nu, en riktig tavla. En fin gammal bild på mig och mina älsklingar, tagen av Jenny december 2009.


30 Sep
16.29

Svar på fråga

varför hämtar du inte hem henne tidigare om du slutar skolan tidigare?! Konstigt att sitta och vänta på att "få" ta hem henne, hon är ju ditt barn som du säkert vill vara med så mycket som möjligt...?

Om jag slutar skolan tidigare än klockan 15, så far jag hem och väntar tills klockan blivit lite mer, av den enkla orsaken att hon sover middagsvila mellan ca. 12:30 - 15:30.
Om du vill rusa iväg och dra hem din sovande unge, så varsågod! Men jag tar istället vara på lite ensamtid eftersom hon ändå sover den tiden på dygnet.
Det har ingenting att göra med att jag "inte skulle vilja vara med henne", dagmamman låter henne sova så länge hon vill, och det är precis det hon behöver få göra. Jag låter henne sova så länge hon vill här hemma, så varför skulle jag åka dit och hämta hem henne om hon nyss har somnat?


29 Sep
22.20

Liten Nico-PicoTack Jenny för alla fina bilder! Jag skulle så gärna ladda upp varenda bild här, för de är alla fantastiska! Nicolina och vi alla är lyckligt lottade som har dig som förevigar minnesvärda ögonblick i så vackra bilder ♥


29 Sep
22.01

En kväll i skogen

Ikväll kände vi för att göra något lite annorlunda för lite omväxling i vardagen, så vi satte oss i bilen och styrde mot Sundom, till min äldsta storasyster. 
Vi hade planerat in en skogspromenad, men först överförde jag till mitt USB massa bilder som hon tagit på Nicolina för länge sen (det dyker säkert upp några bilder här), Nicolina fick äta middag på burk och sen åkte vi till skogs. 
Det var ett riktigt härligt ställe vi åkte till, man skulle ha kunnat sitta där och bara titta hur länge som helst, men det kunde vi ju förstås inte.
Nicolina yrade runt precis som vanligt, brydde sig inte alls om rötter och stenar, flög på näsan några gånger men hon var bara glad! Vi plockade lingon som jag har planer på att göra till sylt imorgon, har aldrig provat göra det men nu tänker jag slå till. Det blev inte någon stor mängd bär, men det gör ingenting.


Pappa och Nicolina spanar efter lingon.


Ett försök till vacker mamma-dotter bild, Nicolina dampade istället såklart och hennes ben förvandlades till spaghetti. SÅ typiskt Nicolina ;)Start