Valborg
Jag har bakat hela morgonen, klart man ska ha munkar på Valborg! Passade på att baka kanelbullar på samma gång, så nu har vi nog så det räcker och blir över :)

Nicolina sov enda till 8:30 imorse, hon har ingen feber idag men jag lät henne sova så länge hon ville ändå. Själv vaknade jag redan kring 7, när jag la handen på magen och kände hur mycket "hårdare" den är just där bebisen ligger blev jag så glad så jag kunde inte somna om :) Så jag gick upp och åt min gröt i lugn och ro. 

Nu ska vi snart försöka få Nicolina att sova en stund, sen ikväll ska vi ut till lekparken. Hon har pratat om det nu hela morgonen då vi inte varit där på någon dag :)
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production