30 Apr
13.35

Valborg
Jag har bakat hela morgonen, klart man ska ha munkar på Valborg! Passade på att baka kanelbullar på samma gång, så nu har vi nog så det räcker och blir över :)

Nicolina sov enda till 8:30 imorse, hon har ingen feber idag men jag lät henne sova så länge hon ville ändå. Själv vaknade jag redan kring 7, när jag la handen på magen och kände hur mycket "hårdare" den är just där bebisen ligger blev jag så glad så jag kunde inte somna om :) Så jag gick upp och åt min gröt i lugn och ro. 

Nu ska vi snart försöka få Nicolina att sova en stund, sen ikväll ska vi ut till lekparken. Hon har pratat om det nu hela morgonen då vi inte varit där på någon dag :)


30 Apr
09.25

Bästa Ärtan i världenVecka 15+3


29 Apr
12.06

Just nu

En potatis-skinkgratäng står i ugnen, jag har lagt i en tvättmaskin och vikit den förra, Nicolina kollar på Babar och petar sig i näsan, Daniel borde komma hem när som helst.

29 Apr
10.21

Hemma med sjuklingen

Är hemma med Nicolina idag eftersom hon har fått feber igen. Tredje gången på ca. 1 månad! Hon har dessutom haft en hemsk hosta sen första feber perioden. Vi var till HVC igår och kollade crp-värdet och pratade med en läkare, han lyssnade på lungorna och kollade i både öronen och halsen, men allt var OK. Vi ska i alla fall nångång under dagen till sjukhuset för att ta ett riktigt blodprov, bara för att var säkra att det inte är något annat som orsakar febern. 

Läkaren tror att det är många virus som "står i kö" i hennes kropp, och det låter ju troligt i mina öron. Hon har nästan aldrig haft feber hittills i sitt liv, så det är klart att hon får både feber och hosta nu när hon inte har någon motståndskraft mot just det viruset. 

Bara att ta det lugnt idag och dricka mycket :) Daniel är sista dagen i skolan idag, sen får han sommarlov. Jag har ännu 20 (?) skoldagar kvar.


Start