Yummie jam



Det ni ser på bilden ovan är Nicolinas frukost. Hon ville inte ha smörgås idag, bara vindruvor, men det gick inte jag med på så det fick bli en plätt istället och sen vindruvor. Det är andra gången ever som hon äter sylt, hon har inte tyckt om det hittills, men när jag hade kokat egen sylt av krusbär och hallon så blev det populärt :) Hon var med och plockade krusbären så det påpekar hon varje gång jag tar fram burken. 

Hon äter på ett lite speciellt sätt. Hon breder ut lite sylt över plätten, sen rullar jag ihop den och så äter hon den så. Precis som jag och Daniel alltid gör, och hon älskar det! :)
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production