Vårkänslor i stugan
Detta är ett tidsinställt inlägg. Jag ville bara visa er att jag köpte tulpaner igår, det händer vanligtvis aldrig! Men nu ville jag fira sportlovet, våren och mycket mer, så det fick bli en bukett.

Tänk att något så litet kan göra en på så bra humör :)

Quick update

Vi lever och mår bra!
Nicolina är som sagt hos sin mormor och ska vara där till imorgon, jag och Daniel njöt hela gårdagen av att vara ensamma. Vi kollade film, gick en promenad sent på kvällen och var ute och körde en sväng klockan 22. Sånt som man annars inte kan :)

Nu ska vi äta tonfiskpaj och sen gå in till stan. Även om Nicolina inte är här så finns hon i våra tankar hela tiden och idag ska jag inhandla mer kläder åt henne. Det är många plag som blivit för små på senaste tiden.

Nåja, nu - PAJ! ♥

BF = Barnfritt

Imorgon klockan 9 åker vi iväg till Oravais. Nicolina ska hälsa på sin mormor, som hon har tjatat om i en vecka nu :) Hon ska sova där till tisdag, så det blir tre dagar ledigt för oss alla tre!

Jag kommer säkert börja sakna henne redan imorgon kväll, så brukar det vara, men jag ska verkligen försöka njuta av tiden för det är trots allt väääldigt sällan hon är borta. 

Nåja, så nu ikväll har vi först varit ut på promenad och till en lekpark, sen åt vi middag och nu har Daniel badat Nicolina samtidigt som jag diskade. Nu ska vi se något avsnitt av Penguins of Madagascar (roligt för både föräldrar och unge) och sen ska vi packa Nicolinas väska.


Michelin-Nicolina med sin mormor ♥
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production