BF = Barnfritt

Imorgon klockan 9 åker vi iväg till Oravais. Nicolina ska hälsa på sin mormor, som hon har tjatat om i en vecka nu :) Hon ska sova där till tisdag, så det blir tre dagar ledigt för oss alla tre!

Jag kommer säkert börja sakna henne redan imorgon kväll, så brukar det vara, men jag ska verkligen försöka njuta av tiden för det är trots allt väääldigt sällan hon är borta. 

Nåja, så nu ikväll har vi först varit ut på promenad och till en lekpark, sen åt vi middag och nu har Daniel badat Nicolina samtidigt som jag diskade. Nu ska vi se något avsnitt av Penguins of Madagascar (roligt för både föräldrar och unge) och sen ska vi packa Nicolinas väska.


Michelin-Nicolina med sin mormor ♥


Yvonne Strandvik    •  

Upplever du/ni inte att det blir som ett stopp när ni får ensam tid/barnfritt, och vet inte vad ni skall hitta på? Eller kom det naturligt?

Anonym    •  

åh vilken sötis, jag har också en liten michelindotter =)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production