Hello glassesJag hittade mina gamla glasögon i en byrålåda ikväll. Visste ni att jag har haft såna? Bara ett år dock, p.g.a. att jag hade växt så snabbt på längden när jag gick på nian och mina ögon hade inte riktigt hunnit med, så jag hade hemsk huvudvärk varje dag. Speciellt när jag läste, kollade tv eller satt vid datorn. Mamma bokade tid hos en privat läkare (Oravais HVC är inte värt ett skit), han gav mig riktigt starka värktabletter eftersom jag redan hade blivit beroende av de vanliga som jag tog minst två av varje dag så de fungerade inte längre, och sen uppmanade han oss att besöka en ögonläkare.
Jag blev chockad när jag fick veta vad huvudvärken berodde på, jag visste inte ens att ögonen kunde "lämna efter", och inte var jag ju så glad över att behöva använda glasögon heller, men jag gjorde som de sa. Exakt ett år efteråt märkte jag att jag inte behövde glasögonen när jag satt vid datorn längre, precis så länge som läkaren hade sagt det skulle ta.

Nu skulle det nästan vara roligt att ha glasögon igen, man ser ju så viktig ut ;)
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production