IKEA

Nu är vi färdiga med helgens roligheter. Det blev som sagt en resa till IKEA på lördagen, i Tammerfors istället för Åbo, och det slutade med sjuk rygg och svullna fötter, och förstås en jäääävla massa saker! Allt vi köpte syns inte på bilden, och förutom det som syns så köpte vi även ett databord, en kökspall, en byrå och en fåtölj åt Nicolina. 

Vi steg upp vid 8 imorse och började öppna allt vi köpt och montera ihop det som behövde monteras, jag tvättade fönstren och hängde upp gardiner, la saker på sin rätta plats och klockan 16 tog längtan efter Nicolina över så vi styrde kosan mot Oravais igen. Allt har gått bra när vi varit borta, och för tillfället är hon och Daniel iväg och hälsar på hans mormor och morfar. 

Nu ska jag äta kakor och njuta av att få göra absolut ingenting :)
(Det är ännu mycket som ska göras i lägenheten, så jag visar bilder sen när det ser ut som det ska.)

I Vasa

Hej bloggen!

Nu är vi hemma i Vasa, vi har ätit tortillas och ska strax gå in till stan och vandra runt i butikerna ett tag. Allt såg bra ut på ultraljudet, moderkakan har flyttat sig samtidigt som magen växt, så jag får alltså föda vaginalt om inget annat problem uppstår, YAY! :) Annars så uppskattades bebisen att väga 1,2 kg nu, hon hade lagt sig med huvudet neråt (jag vet att hon hinner göra många kullerbyttor ännu) och allt såg riiktigt bra ut :) Det gick dock inte att se vad som var vad längre, hon har blivit så stor så det var ingen helbild man såg nu, utan bara massa ben och armar.

Jag själv har gått upp 1 kg sen förra veckan! 50,9 vägde jag nu, helt ofattbart :) Det skiljer säkert några gram mellan vågarna också, men det går uppåt i alla fall. Så nu har jag gått upp sammanlagt nästan 8 kg, förra graviditeten gick jag bara upp 6 kg under hela graviditeten och blev anklagad för att ha ätstörning så jag är mer än nöjd nu.

Jag idagTubtopp/klänning: H&M (köpt förra sommaren)
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production