Vinn lyxskal till din iPhone 4!

I samarbete med casestore.se drar jag nu igång en tävling där ni läsare tävlar om ett lyxigt lila iPhone skal :)

Tävlingsreglerna är enkla, kommentera varför just du ska vinna, tipsa dina läsare om denna tävling på din blogg (om du har, det är inget måste), och glöm inte att fylla i både namn och e-mail adress så jag kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen avslutas den 7 juli (på min och Daniels 4 års dag). Lycka till! :)

Have fun in the sun

Tack för alla tips på hur man solar baksidan när man är gravid! Jag ska prova på det som min vän Hanna och många av er tipsade om, att ligga på sidan med ryggen mot solen.

Sen så vill jag också påpeka en grej åt alla andra gravida där ute som är rädda att sola magen nu under graviditeten: Det är inte det minsta farligt för barnet i magen att utsättas för sol, man har dock lättare att få pigmentfläckar när man är gravid, men det gäller ju hela kroppen.

Vill man sola och njuter av att göra det fastän man är gravid, så är det helt okej! Glöm inte solkrämen bara :)Gravida Nicole Richie

Bra tips mottages!Great, se hur mina ben ser ut nu! Jag vill inte ens tänka på hur dom kommer se ut ikväll, när dom är såhär röda nu redan. Brännan kommer ju alltid smygandes..

Någon som har tips på hur man ska gå tillväga för att sola bakbenen när man är gravid och inte kan ligga på magen längre? Man borde ju inte sola över huvudtaget, men det är så mycket man inte borde här i världen. Ryggen kan jag ju sola enkelt om jag sitter med ryggen mot solen, men hur gör jag med benen?

Finns det hopp eller ska jag köra brunt där fram och vitt där bak? ;)
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production