30 Nov
11.46

Från vårt köksfönsterFinn ett fel, typ.


29 Nov
12.34

Istället för ord

Här har ni två filmer från imorse.


Ang. att Nicolina ska visa att hon kan säga "soffa" och "muffins" är för att hon tidigare sagt "offa" och "offins".29 Nov
09.03

Förkylda

Denhär natten har varit den värsta hittills.
Joline ville inte somna förrän efter 1, sen vaknade hon igen 3:50 och åt, efter det hade hon svårt att somna igen. Jag har sovit max 5 timmar inatt, och för mig är det 3 timmar för lite. Nätterna kan bli mycket värre än så, men vi har haft så bra hittills så jag har nästan glömt hur uselt det kan vara ibland.

Dessutom har båda ungarna blivit förkylda. Redan i förrgår var Nicolina lite förkyld, sen blev hon mer igår. Joline var lite snuvig igår och nös väldigt mycket, och inatt hörde jag att hon blivit lite värre hon också. Dock inte så att hon är täppt som tur är. 

Så idag är jag trött.


28 Nov
08.48

Tredjeåret i rad


11 månader


1 år & 11 månader


2 år & 11 månader

Som ni kanske vet så älskar Nicolina att baka, och pepparkakor är inget undantag. Det här är tredje året som hon bakar. Hon har blivit så stor och duktig! Vi förvånas varje dag över hur mycket nytt hon lär sig hela tiden, många gånger vet vi inte ens var hon lär sig allt.

En riktigt duktig storasyster är hon också, hon är så försiktig med Joline och visar knappt några tecken på svartsjuka alls längre. Istället hjälper hon gärna till och försöker lugna Joline när jag är ensam med dem båda och Joline börjar gråta, glömmer jag spytrasan när jag ska mata lillan så springer Nicolina och hämtar den åt mig. Som sagt, hon älskar att hjälpa till!

Jag kan helt enkelt inte förstå hur stor och duktig hon har blivit, från den lilla fjärten på bilden högst upp, till den stora tjejen på bilden längst ner. När hann hon bli så stor? ♥


Start