Från vårt köksfönsterFinn ett fel, typ.

Istället för ord

Här har ni två filmer från imorse.


Ang. att Nicolina ska visa att hon kan säga "soffa" och "muffins" är för att hon tidigare sagt "offa" och "offins".

Förkylda

Denhär natten har varit den värsta hittills.
Joline ville inte somna förrän efter 1, sen vaknade hon igen 3:50 och åt, efter det hade hon svårt att somna igen. Jag har sovit max 5 timmar inatt, och för mig är det 3 timmar för lite. Nätterna kan bli mycket värre än så, men vi har haft så bra hittills så jag har nästan glömt hur uselt det kan vara ibland.

Dessutom har båda ungarna blivit förkylda. Redan i förrgår var Nicolina lite förkyld, sen blev hon mer igår. Joline var lite snuvig igår och nös väldigt mycket, och inatt hörde jag att hon blivit lite värre hon också. Dock inte så att hon är täppt som tur är. 

Så idag är jag trött.
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production