Kontroll

Nu har vi nyss varit på kontroll till sjukhuset. Joline har gått upp 100 gram sen vi åkte hem så det var jättebra :) De går ju alltid ner lite i vikt efter att de föds, så hon hade gått ner från 3800 g till 3580 g under första dygnet, men nu så väger hon då 3680 g. Allt annat var också okej, navelstumpen håller på att lossna så den gissar jag faller bort nångång under morgondagen. 

Just nu sover båda ungarna och Daniel är iväg till affären och handlar lite smått. Josefin och Jakob ska komma hit och hälsa på så småningom, så jag tänkte baka en kladdkaka att bjuda på. 

Nu ska jag plocka undan lite grejer och sen borde det snart bli dags att dra fram bröstet igen :)


Såhär glad blir man av att få ligga i storasysters famn :)
Syster/moster Jenny är den skickliga fotografen som lyckades fånga ögonblicket på bild.
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production