New in

Shoppade loss på Nelly's midseason sale för nån vecka sen. Tanken var att jag bara skulle köpa kläder åt mig själv, för det behöver jag verkligen, men det slutade som vanligt med att nästan allt var åt barnen. ETT plagg hittade jag åt mig själv, och det var en snygg och bekväm klänning som ni ser här ovan. Den är lite speciell med spetsen i midjan och så är även ärmarna transparenta, och så är den passligt kort. Nu hoppas jag bara den kommer till användning fler än en gång i sommar, jag brukar nämligen ha en tendens att köpa kläder som är "för fina" och inbillar mig att jag kommer gå på en massa kalas och grejer, men oftast lämnar de bara att hänga i garderoben och jag glömmer bort dem. Men nu jävlar ska jag nog hitta tillfällen att va snygg! Sen ang. barnens kläder, så var det inget onödigt där heller. Deras garderober tycks aldrig bli tillräckligt fulla. De behöver kläder, punkt slut. Sen att det mesta är rosa är inte för att de är tjejer, utan för att jag älskar den färgen. Får jag välja mellan blått och rosa åt mig själv, så väljer jag oftast rosa. Jag köper sånt jag tycker är fint och som jag kan tänka mig att barnen kommer passa i, och är det då en rosa tröja med hjärtan på eller en blå tröja med en bil på, kunde jag inte bry mig mindre om. Jag fattar inte varför folk tror att det är färgen som gör barnen till ett visst kön? Det är uppfostringen som gör dem till den människa de är. Man skulle ju vilja tro att de flesta vet det vid det här laget.

Måndag

Good mooorning!

Idag fick jag sova en timme längre än vanligt då Nicolina vaknade 07 istället för 06 som hon gjort varje morgon den senaste veckan. En timme extra kändes riktigt skönt! Joline har inte vaknat alls inatt så hon vaknade när Nicolina kom och väckte mig, så då fick hon genast sin morgongröt. Det ser ut att bli en fin dag idag igen så eftersom Joline sover sin förmiddagsvila här inne så stannar vi nog hemma tills lunchen, och går ut till parken eller på en promenad då sen. Skulle gärna gått på en morgonpromenad men det passar inte in när Joline sover nu och jag sen ska laga mat, det skulle bara bli stressigt. Och om man kan undvika stress, så ska man göra det. Det är en sak som jag lärt mig sen jag blev mamma. En stressad mamma är en jobbig mamma.

Close-up på en trött men glad mama. Här ser man dessutom att mina ögon inte är gröna, utan ljusbruna längst in och blåa längst ut. Fast de ser oftast gröna ut, så om någon frågar vilken färg jag har så brukar jag säga "grönblå".

Mitt allt♥

Här skulle det gärna få stå en riktigt fin kärleksförklaring till mina tjejer, men det finns inga ord som kan beskriva den lycka de ger mig. Inga ord som kan beskriva kärleken. De är mitt allt ♥

[videofyme id="493793" width="690" height="442" class="aligncenter"] Ursäkta röran på diskbänken. Alltid när jag filmar/tar foto vid matbordet så är diskbänken överfull.. typiskt.

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production