Måndag

Good mooorning!

Idag fick jag sova en timme längre än vanligt då Nicolina vaknade 07 istället för 06 som hon gjort varje morgon den senaste veckan. En timme extra kändes riktigt skönt! Joline har inte vaknat alls inatt så hon vaknade när Nicolina kom och väckte mig, så då fick hon genast sin morgongröt. Det ser ut att bli en fin dag idag igen så eftersom Joline sover sin förmiddagsvila här inne så stannar vi nog hemma tills lunchen, och går ut till parken eller på en promenad då sen. Skulle gärna gått på en morgonpromenad men det passar inte in när Joline sover nu och jag sen ska laga mat, det skulle bara bli stressigt. Och om man kan undvika stress, så ska man göra det. Det är en sak som jag lärt mig sen jag blev mamma. En stressad mamma är en jobbig mamma.

Close-up på en trött men glad mama. Här ser man dessutom att mina ögon inte är gröna, utan ljusbruna längst in och blåa längst ut. Fast de ser oftast gröna ut, så om någon frågar vilken färg jag har så brukar jag säga "grönblå".J    •  

Jag har precis likadan ögonfärg! Hade knallblå när jag var liten, sedan skogsgröna och nu både brun, grön och blå! :D

<strong>JANINA SVARAR: Jag hade samma som du! riktigt mörkblåa när jag var liten, sen grön och nu såhär :)</strong>

Helena N    •  

Haha, precis som jag, fast min gula ring är bredare och jag har mer blåa ögon.
I mitt pass står det "mixed colours".
Jag hatade det när jag var yngre, att jag inte hade en "riktig" färg på ögonen, men nu älskar jag min ögonfärg, för den är ju jag liksom.
Och det är rätt kul att folk uppfattar min ögonfärg olika beroende på färg på kläder osv.
Ha nu en riktigt skön Valborg/Vappen
Kram kram
Helena


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production