31 Aug
12.52

Ensam med lillhjärtat

Jag och lillan blev ensamma redan 8:30 imorse. Daniel skulle iväg på en grej före jobbet, och eftersom han skulle föra Nicolina till min mamma på samma väg så var hon tvungen att åka med redan nu. "Grejen" kommer jag berätta inom snar framtid, inget är dock 100% säkert ännu så det får förbli hemligt tills vidare.

Så hittills denna dag har vi bara ätit frukost och busat. Nu sover hon ut i vagnen och jag ska ta en dusch och sen dammsuga. När vi ätit lunch måste vi gå in till stan och handla mat och fredagsgodis, för ikväll kommer Carro hit och då ska vi ha tjejkväll. Yay!31 Aug
01.55

Äntligen (snart) fredag

Nå äntligen går det att blogga! Det har varit nåt strul med verktyget så jag har varken kunnat göra inlägg eller kolla kommentarer. Nu är klockan redan supermycket och jag borde faktiskt ligga och dregla på kudden den här tiden, men jag tänkte ändå dröja ut på tiden lite extra nu när det äntligen går att blogga. Tänkte berätta att vår dag bestått av helt vanliga saker, så som parkhäng, lek, bråk, gnäll, skratt, lejonvrål och till sist bad.

Ungarna blir bara mer och mer sammansvetsade för varje dag som går. Nicolina blir alltmer beskyddande över sin lillasyster och blir inte lika lätt berörd när lillskiten förstör hennes legotorn eller äter upp hennes teckningar eller kryper över henne eller drar henne i håret. Joline då igen blir alltmer egen och kan bli så arg när Nicolina tar ifrån henne något som hon inte får ha. Hon slår runt sig och skriker och ger Nicolina onda ögat, och nästa sekund kryper hon efter storasyster överallt och vill vara så nära som möjligt. Det är så himla intressant att se på de där två, hur de  är tillsammans.

Imorgon far Nicolina till mommos och stannar där till måndag. Hon längtar efter att få åka dit, jag längtar efter att kunna se på teve mitt på ljusa dagen, Joline längtar efter att få ha mig för sig själv. Vi längtar allihopa.

Nu kom Daniel hem och vi ska äntligen få dregla på kuddarna, samtidigt. Go'natt!29 Aug
23.57

If you can dream it, you can do it

Bloggen är lite off för tillfället, livet rullar på som vanligt och jag går och dagdrömmer mest hela dagarna. Längtar, får ångest, ger mig själv en örfil och fortsätter längta och drömma. Det är så mycket jag vill med min framtid och jag är så glad att jag har hittat en man som delar drömmarna med mig. Man lever bara en gång, så simpelt är det. Det man vill göra, ska man göra nu. Om tio år kan det vara för sent.

Och så lite inspiration på det..

Bilder från weheartit.com29 Aug
00.09

Snart springer de båda två

Imorse var vi på 10-månadskontroll med lillfjärten. Hon är nu 70 cm lång och väger 8470 g. Jag tänkte ju skriva några rader om henne, men hon har faktiskt inte ändrat så mycket den senaste månaden förutom att hon lärt sig gå med gåvagnen alldeles nyligen, når nya höjder nästan varje dag och vinkar när någon säger hej eller hejdå. Sen förstås småsaker som man inte riktigt tänker på. Hon utvecklas och blir stor hon också som alla andra, och det är så roligt att se hur hon upptäcker världen ♥

Här är en fjuttig filmsnutt som jag lyckades filma idag när hon gick med gåvagnen. Den blev inte lång men ni ser ju hur duktig hon har blivit. När Nicolina var 10 månader hade hon just lärt sig krypa, och hon var mycket mulligare än Joline. "Bilringar" över hela kroppen och stora runda kinder. En riktig michelinbebis var hon redan från första början! Därför känns det så ovant att se lilla Joline ta sig fram, hon ser så himla liten ut om man jämför med Nicolina. Och då har Jollan redan krupit ca. två månader och nu går hon snart också. Men klart man har bråttom att lära sig saker och ting när man har ett yrväder till storasyster :)

[videofyme id="608564" width="700" height="448" class="aligncenter"] Kan även tillägga att där i slutet när hon faller så skadar hon sig inte, hon började gråta mest för att hon blev rädd och trodde att hon skulle slå sig. Hon ställde sig upp och fortsatte gå nästan genast när jag slutat filma. 


Start