Ensam med lillhjärtat

Jag och lillan blev ensamma redan 8:30 imorse. Daniel skulle iväg på en grej före jobbet, och eftersom han skulle föra Nicolina till min mamma på samma väg så var hon tvungen att åka med redan nu. "Grejen" kommer jag berätta inom snar framtid, inget är dock 100% säkert ännu så det får förbli hemligt tills vidare.

Så hittills denna dag har vi bara ätit frukost och busat. Nu sover hon ut i vagnen och jag ska ta en dusch och sen dammsuga. När vi ätit lunch måste vi gå in till stan och handla mat och fredagsgodis, för ikväll kommer Carro hit och då ska vi ha tjejkväll. Yay!

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production