Muffinsbak
När Nicolina vaknat från sin middagsvila bakade vi muffins (surprise, surprise). Jag blev så glad när jag såg att det margarin som jag använder är mjölkfritt, så det var vi ju tvugna att fira förstås. 

Nu har jag en så hemsk huvudvärk så jag skulle helst gå och lägga mig, men det går ju inte. Vi ska ännu till butiken ikväll och handla mat, så råkar nån se mig då så vet ni varför jag ser döende ut :)

Vår morgonVi gick ut på förmiddan och jag fortsatte gräva på grottan som jag började med igår kväll. Nicolinas order, förstås. Det droppade ur taken och fåglarna sjöng. +2 grader, helt fantastiskt!

Vi gick in en timme senare för att börja på med lunchen, efter en stund blev det mulet så jag är glad att vi hann ut sålänge solen sken. Eftersom Nicolina vaknade så tidigt imorse så ville hon sova middag idag igen, så det gör hon just nu. Joline sov vidare ut på balkongen efter att vi varit ute men hon vaknade för en stund sen, har ammat och nu sitter hon och tittar ut genom fönstret och ler :)

Tack förresten till alla er som berättade om er själva på detta inlägg. Känns ännu roligare för mig att blogga när jag vet lite om er läsare också!

Godmorgon!

Det kommer bli en fin dag idag, så ser det ut nu i alla fall.

Joline väckte mig klockan 7, 10 minuter senare kom Nicolina och gosade ner sig bredvid oss. Skönt att det blir ljust så tidigt om morgnarna nuförtiden! Vi ska så småningom gå ut, vi ska till affären en sväng och köpa bl.a. mjölkfritt margarin och soyayoghurt, så det finns något i kylskåpet för mig också.  

Sista februari är det idag, känns skönt med tanke på att mars är den första vårmånaden.
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production