29 Feb
17.31

Muffinsbak
När Nicolina vaknat från sin middagsvila bakade vi muffins (surprise, surprise). Jag blev så glad när jag såg att det margarin som jag använder är mjölkfritt, så det var vi ju tvugna att fira förstås. 

Nu har jag en så hemsk huvudvärk så jag skulle helst gå och lägga mig, men det går ju inte. Vi ska ännu till butiken ikväll och handla mat, så råkar nån se mig då så vet ni varför jag ser döende ut :)


29 Feb
12.35

Vår morgonVi gick ut på förmiddan och jag fortsatte gräva på grottan som jag började med igår kväll. Nicolinas order, förstås. Det droppade ur taken och fåglarna sjöng. +2 grader, helt fantastiskt!

Vi gick in en timme senare för att börja på med lunchen, efter en stund blev det mulet så jag är glad att vi hann ut sålänge solen sken. Eftersom Nicolina vaknade så tidigt imorse så ville hon sova middag idag igen, så det gör hon just nu. Joline sov vidare ut på balkongen efter att vi varit ute men hon vaknade för en stund sen, har ammat och nu sitter hon och tittar ut genom fönstret och ler :)

Tack förresten till alla er som berättade om er själva på detta inlägg. Känns ännu roligare för mig att blogga när jag vet lite om er läsare också!


29 Feb
08.16

Godmorgon!

Det kommer bli en fin dag idag, så ser det ut nu i alla fall.

Joline väckte mig klockan 7, 10 minuter senare kom Nicolina och gosade ner sig bredvid oss. Skönt att det blir ljust så tidigt om morgnarna nuförtiden! Vi ska så småningom gå ut, vi ska till affären en sväng och köpa bl.a. mjölkfritt margarin och soyayoghurt, så det finns något i kylskåpet för mig också.  

Sista februari är det idag, känns skönt med tanke på att mars är den första vårmånaden.


28 Feb
15.05

TröttisarUngarna ligger som två klubbade sälar i varsitt sovrum. Det märks tydligt att de var tvugna att stiga upp klockan 7 imorse (sådär typiskt att de skulle kunna sova flera timmar till när de MÅSTE upp, men de gånger när jag är trött så vaknar de av sig själva hur tidigt som helst), Nicolina sa redan efter lunchen att hon ville sova middag, vilket aldrig händer. En kort stund efter att hon lagt sig slocknade lillan också, och har bara vaknat för att äta under dessa två timmar som de sovit. 

Jag har passat på och betalat räkningar, samt fyllt på min loppis hos Syrrans Garderob. Så småningom kommer Daniel hem också.  

Jag började fundera på det här med att introducera mat åt lillan. Vi hade ju tänkt låta henne smaka på potatis nu snart, men jag tror nog vi väntar med det eftersom det är så mycket krångel med hennes hud redan. Det blir så jobbigt om hon reagerar på något i matväg sen och så ska man försöka gissa sig fram vad det kan vara, lika bra att hålla sig till bröstmjölk när hon ändå växer som hon ska och klarar sig bra på bara mjölk ännu. 

När gav ni första smakportionen? Man ska ju helst vänta tills barnet är 6 månader, men man kan om man vill/om det behövs börja på redan vid 3.Start