30 Jun
15.10

Home sweet home

Gud vad skönt att få sova i egen säng inatt! Det känns med andra ord riktigt bra att vara hemma, och det tycker de andra också. Nicolina är i sitt rum hela tiden och leker och Joline kryper runt och utforskar alla ställen hon förmodligen velat utforska sen hon föddes, haha. Sen så ligger det ju leksaker lite överallt som vanligt så det finns mycket att ta/smaka på! Igår när vi åkte från Oravais var det mulet och lite kyligt. När vi steg ur bilen här på parkeringen sken solen och man kände tydligt att det var flera grader varmare. Det är nästan alltid sämre väder i Oravais, så Vasa har inte fått sitt namn (Finlands soligaste stad) utan orsak! Idag är det dock bara 12 grader, mulet och regnar lite nu som då. Så vi ska satsa på en städdag tror jag. Det behövs ändå så det är väl ganska bra att det är dåligt väder idag.


29 Jun
21.50

På väg hem

image Bilen är fullproppad av (enligt daniel bara mina) saker och vi är på väg hemåt. Ganska komiskt egentligen, folk brukar ju åka till landet när de får semester, men vi åker istället från landet till stan. Well well! Nu ska vi först hem och mata våra små gamar, sen till affären och handla mat. Allt i vårt kylskåp är säkert grönt vid det här laget.


29 Jun
04.14

En dag tidigareän förväntat

Daniel hade några extra semesterdagar att ta ut, så han tog ledigt redan från imorgon. Vilket betyder att han har semester fr.o.m. nuuu och att vi åker hem till stan redan imorgon. Hur bra? JÄTTEBRA! Tråkigt bara att vi inte kommer hänga lika ofta med Hanna och Yasmine. Vi hade dejt ikväll och då blev jag bara påmind om hur mycket jag kommer sakna de där knäppgökarna. Men vi har redan bestämt att de ska komma till stan nångång snart och så kommer vi förstås åka till Oravais lite nu som då, så nog ska vi hinna träffas många gånger ännu innan sommaren är över! Och på tal om när sommaren är över, Hannas graviditet går mot sitt slut och det är nu mindre än två månader tills babyn ploppar ut (vilket fint rim jag fick till där!). Det känns som att det var förra veckan som hon misstänkte att hon var gravid och skulle köpa ett test. Gud vad det ska bli mysigt att få sniffa på en nyfödd bebis igen! :)


28 Jun
16.27

Testar blogga från daniels telefon

image Tjena tjena!


Start