Svaren, del 2

Hejsan! Nu är dopet över och det känns så skönt. Passade på att svara på lite till av era frågor sålänge jag var sminkad, och ska spela in lite fler svar nu när Daniel lägger Nicolina. Skriver mer om dopet sen! [videofyme id="453834" width="690" height="442"]

Gårdagen i bilder

Jag hade så fullt upp hela dagen igår att jag inte hann göra ett "riktigt" inlägg. Det har jag inte tid med nu heller, men jag tänkte slänga in några bilder med beskrivning, för kameran var jag i alla fall flitig med igår.

På morgonen påskpysslade vi. På Sinooperi har de lagt ihop smarta pysselkit, finns med både påskgrejer och vanliga pysselgrejer, för bara 9,90 €!

Nicolina satt länge (i pyjamas) och målade ägg, det var roligast tyckte hon.

4 fina ägg blev det, som hon hade med sig överallt hela dagen. Hon var dessutom en fågelmamma emellanåt, låg och ruvade och morrade om man kom i närheten.

Sen klädde vi på oss. Joline har äntligen växt i sin Adidasdräkt som hon fick av tomten. Plötsligt blev hon så stor!

Efter maten kom Carro och Devin till Brändö. Vi gick till parken och lät barnen springa av sig.

Devin behövde lite hjälp emellanåt, vilken tur då att Nicolina fanns nära till hands. När de kommit till det stadie då de gick med på att komma hem, så gick vi via butiken och köpte stora muffins som vi fikade på här sen.

När ungarna somnat till natten lagade jag pizzabullarna som vi ska ha till dopet. Daniel smakade frivilligt en bulle, sen smakade han en till för att vara säker på att de gick att äta, och de fick väl godkänt.

Nu ska jag väcka Daniel, slänga Nicolina i badet och sen baka cupcakes.

Svar på frågorna

Tänkte egentligen svara på frågorna nån dag när jag är sminkad, pigg och har rent hår, men wtf! När händer det egentligen? Sen att jag låter som en robot kan vi skylla på webcamens mikrofon. (Jag pratar mestadels på dialekt så är det något ni inte förstår, säg till!) UPDATE: Märkte nu att videon tar slut 2 minuter före den egentligen ska ta slut, men jag var typ färdig där ändå så den får duga. [videofyme id="452477" width="690" height="442" class="aligncenter"]
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production