31 May
23.02

Tillåt mig presentera: Lejoninnan

Eftersom fler av er vill se filmen på Nicolina så lägger jag upp den också. Här har ni alltså den riktiga Nicolina, som varit ett lejon sen våren 2011. Hon har blivit riktigt bra på det tycker jag! Och tänk om alla skulle kolla film med sådan inlevelse, herregud! Höj volymen så ni hör musiken från filmen, så kan ni höra hur bra tajming hon har. Och jag låter ju inte sådär konstig på riktigt, jag är bara lite hes.  [videofyme id="529618" width="700" height="448" class="aligncenter"]


31 May
20.33

Liten blir större

Kolla när duktiga Jollan ställer sig på alla fyra! Snaaart har vi en liten som slirar runt här på golven. Gud vad vi längtar! Nicolina är förmodligen den som längtar mest, det hör ni ju på hennes iver. Haha! [videofyme id="529433" width="700" height="448" class="aligncenter"] Förresten! Ni vet i slutet av Lejonkungen, efter fighten mellan Simba och Scar, när Simba går uppför lejonklippan och ryter inför alla djuren? Nicolina har tydligen övat in den biten, och det har jag fångat på film ;) Vill ni att jag lägger upp den filmen också? Det är definitivt en film som vi kommer visa åt hennes framtida pojkvänner ;)


31 May
17.59

Dagens räddning

Har haft en riktig skitdag. Det började med att huvudvärken inte hade försvunnit under natten, utan dunkade på i precis samma takt som igår. Sen kokade jag en massa barnmat igår som Jollan fick smaka idag, men det grinade hon bara till och vägrade äta. Hon har blivit så himla kinkig med maten på senaste tiden! Och vad är det för vits med att koka egen mat om hon inte äter den? Man kan ju inte tvinga i henne mat som får henne att spy heller. Förstår inte vad jag gjort för fel, då jag gjorde på precis samma sätt som förra gången. Sen så kunde det gärna få sluta blåsa. Jag vill gärna slopa fleecetröja och vindjacka nu redan, det är ju för fan juni imorgon och jag är så trött på den finländska försommaren. Visst är det fint, men man kunde ju få njuta lite mer och slippa stå och hacka tänder. Förutom det så är det en massa annat också, jag är bara så irriterad på allt. Vi gick till affären en sväng och handlade lite förnödenheter, fick syn på Fani Pala's nyhet och la den i korgen utan minsta tveksamhet. Det är inte fredag och jag borde faktiskt sluta missbruka kex, men det skiter jag i nu. Gillar man Daim, och gillar man Fani Pala, så älskar man den här påsen. Jag har ätit tolv på raken. Vad fan är kalorier och kolhydrater egentligen?


30 May
19.27

Mitt andra liv

Ungarna har skött sig ganska bra idag med tanke på att jag varit sjuk. Vanligtvis är det väl så att de inte uppför sig de gånger när man verkligen behöver lite vila, men om man bortser från Nicolinas rastlöshet (blir hon rastlös så ska hon förstås göra allt sånt som hon inte får) så har det gått bra. Joline har kämpat med att ta sig upp i krypställning och blivit förbannad varje gång hon inte fått det att gå som hon vill, så snaaart har vi väl en liten fjärt som kryper efter en vart man än går. Jippii! Just nu är hela patrasket ut i lekparken. Lillan somnade i vagnen redan före de kom sig ut, så förhoppningsvis har vi en pigg och glad baby här ikväll. Hon har haft svårt att somna på eftermiddagen de senaste dagarna, och det slutar ju aldrig bra. Jag själv mår faktiskt bättre nu än jag gjorde tidigare idag, jag har druckit flera glas Echinaforce så det har förmodligen hjälpt till. Jag satt dock och kollade på bilder från Myshowrooms senaste event, som jag faktiskt var inbjuden till men förstås inte kunde attenda, och blev istället lite smådeppad. Vaaarför var mina föräldrar tvugna att flytta tillbaks till Finland? Jag har liksom ett helt annat liv i Sverige som jag gärna skulle leva. Eller okej kanske inte ett helt annat liv, och det vill jag ju heller inte ha, men åtminstone en massa roligheter som jag kunde göra vid sidan om mammajobbet. Förhoppningsvis försvinner allt inte ännu på något år. Ja vill också va mé!


Start