Spännande

image ... Och det är så jäkla snyggt!

Idagär dagen

Barnen har varit hos sin mormor sen ca. 12, där ska de få vara tills det är läggdags. Det är mycket vi ska hinna göra innan dess. Känner mig väldigt stressad och faktiskt lite nervös över hur lägenheten ser ut. NU är den färdig och vi är påväg dit för att hämta nycklarna, då får vi se om de satt rätt tapeter på rätt väggar, haha. Jobbigt att ha så lång väg att köra mellan gamla och nya lägenheten bara. Så mycket som 70 km är det, och därmed längsta vi flyttat. Vi har hittills flyttat fem gånger, men alla gånger inom Vasa. Just nu hämtar vi vår nya säng, kommer sova gott inatt har jag på känn.

Mr. Broccoli

Jag är med och stöttar IKEAs mjukdjurskampanj till förmån för Rädda Barnen och Unicef. Gör det du med! För varje sålt mjukdjur och barnbok fram till 29 december går 10 kr till utbildningsprojekt för barn. Årets insamlade pengar går till att utbilda lärare, rusta upp klassrum och läromedel.

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production