30 Sep
22.53

Mysig avslutning på helgen

image image Daniel jobbar natt den kommande veckan så vi myser så mycket vi hinner innan han ska iväg. Friends och popcorn it is. Trevlig kväll allihopa!


30 Sep
14.07

Söndag&loppis

Lilla älsklingen gav mamma sovmorgon till klockan 09 idag, vilket inte var så konstigt eftersom hon vaknade kring 06. Då steg Daniel upp och böt blöja och värmde en flaska mjölk. Det har blivit en vana för henne verkar det som, precis som det var för Nicolina i samma ålder. Att vakna en gång under natten och vägra somna om före hon fått mjölk. Det stör inte så mycket ännu men om hon fortfarande gör det när jag börjar skolan och hon börjar på dagis, så blir det nog att göra som vi gjorde med Nicolina - ge vatten istället. Då brukar de till sist sluta vakna. Som tur sover hon extra länge när hon vaknar på natten, vaknar hon inte på natten så sover hon inte längre än till 07. Så de där 10 minuterna som man är vaken mitt i natten gör ingenting när man får sova en-två timmar längre på morgonen sen. Ifall inte Nicolina vaknar före då förstås.

Nog pratat om det. Idag regnar det, igen. Daniel ska iväg på gym när Joline vaknat och då följer vi med och går på loppis så länge. Hoppas på att hitta kläder åt barnen, någon barnbok, och gärna något plagg åt mig själv också.30 Sep
01.33

199 followers

Jag har blivit rätt flitig på instagram. Lägger upp bilder där dagligen, så följ mig gärna där också! janina_nylund heter jag.

   


29 Sep
20.35

Change is awesome

Det här har jag sysslat med idag. Fattar inte hur jag gång på gång glömmer att jag passar i rött? Jag föddes ju förfan med rött hår.

Nå, nu har jag hårproblemet ur världen. Känns jävligt bra med en förändring. Nu matchar utsidan mycket bättre insidan.


Start