8 dagar kvar→ Stockholm

Bild 1: Google

Igår bokade jag biljetterna till kryssningen och istället för den 3 maj så blir det den 7:de, och som den sanna planeraren som jag är så satte jag genast igång med en lista på allt som ska med! Känns så otroligt spännande eftersom jag aldrig varit där. Vi åker ner till Helsingfors på tisdag förmiddag och stiger på båten 16:30. Sen blir det att partaja (i lekrummet och bland allt billigt godis, haha) hela kvällen och somna sött i hytten sen. På morgonen är vi framme i Stockholm och då väntar en heldag på fri fot. GUD vad jag längtar!

Jag längtar förstås mest till att gå i klädbutikerna och fika, men jag vill gärna få tips på vad man absolut måste göra när man besöker den stora staden. Vilka butiker får man inte missa? Vilket café serverar godaste bakelserna? Vad finns det mer? Jag har noll koll, haha!

Sen undrar jag också, har jag några läsare i Stockholm? Själv går jag ju och hoppas att jag kommer stöta på någon stor bloggerska, som typ Kenza, Paow eller Kissie. Tänk vad häftigt det skulle va! Det här lilla äventyret känns verkligen nyttigt efter en jobbig start på året. Jag har kommit en bra bit på vägen upp ur en depression och det här kommer absolut ge mig ännu mer energi och livsglädje!

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production