31 Aug
18.18

Fredagsmys

Igår kväll bjöd vi Hanna med familj hem till oss på fredagsmys. Barnen lekte oavbrutet ända in på småtimmarna (eller jaa.. klockan 22 åkte de hem) och vi föräldrar pratade om allt och inget samtidigt som vi åt en massa godsaker. Pojkarna spelade lite Guitar Hero och vi mammor försökte bl.a. få med alla ungarna på en bild. Visst lyckades vi få med alla, men om bilden blev så värst lyckad kan man ju diskutera, haha. De satt uppradade i sängen en minut ungefär, så det gäller att vara snabb med kameran. En riktigt rolig och mysig kväll hade vi i alla fall!30 Aug
15.43

Det blir ett fullbokatår

Nu har jag komponerat ihop en personlig kalender. Den kommer nog användas dagligen har jag på känn, med jobb, studier, dagis och allt övrigt. Försökte hitta nån bra när vi var i Vasa senast, utan framgång. Här fick jag bestämma det mesta själv och valde att ha med "dagens träning", "veckans att göra" och "veckans förskola". Det blir nog bra!

Här nedan ser ni mitt mästerverk..30 Aug
00.43

Alldeles underbart knäpp

Så, ikväll hade vi kick-off på skolan. Jag ska alltså studera företagsekonomi för er som inte hängt med. Det blir kvällsstudier två kvällar och läroavtal i en butik några dagar i veckan. Ikväll hade vi föreläsning i kundservice och marknadsföring, jag var inte beredd på att utbildningen skulle dra igång så ordentligt redan ikväll men det känns ändå bra att ha fått en början!

Vad som känns ännu bättre är att i min klass fanns en bloggläsare, som efter bara en liten stund gick från okänd bloggläsare till potentiell kompis. Och för mig som aldrig varit tjejen med många kompisar (speciellt inte efter att jag fått barn) öppnades en helt ny värld nästan! Ny skola och en ny kompis på samma gång, utbildning och socialt umgänge i samma paket. Hur bra?! Jag som vanligtvis hittar en ny kompis vart tionde år, typ.

Jag var SÅ exalterad, att jag körde i 100 hela vägen från Jeppis för att komma hem så fort som möjligt och berätta åt Daniel att jag fått en ny kompis, och adda henne på facebook. När jag kom hem skuttade jag in och skrek åt Daniel (försiktigt så barnen inte skulle vakna): VEJT DO VA? JA HA FÅTT EN NY KOMPIS! 

Kalla mig töntig, sällskapssjuk, engagerad, creepy, godhjärtad, störd eller alldeles, alldeles underbart knäpp, jag är förmodligen alltsammans (och riktigt jävla glad)29 Aug
18.09

Tröstshopping

.. får mig alltid på bättre humör. Ännu bättre är det förstås när man hittar plagg som kostat en förmögenhet och som är nedsatt typ 70%, t.ex. på members.

On the way to mama! Start