Det blir en..

Jag var tvungen att rita ut var saker och ting är på bilden här ovan, för jag själv har verkligen så svårt att se vad som är vad. Filuren fortsätter att busa när vi ska kolla läget och gömde sig med huvudet ner i bäckenet och ville varken visa ansiktet framifrån eller i profil. Vi fick se ansiktet framifrån ett ögonblick och då såg man tydligt ögonen, näsan och munnen och allt såg så färdigt och fint ut! :) Har märkt att hon gillar att ligga lågt ner annars också, för det trycker något otroligt under blygdbenet emellanåt. Alla organ såg fina ut, navelsträngen och moderkakan likaså, men eftersom jag har underfunktion i sköldkörteln ska jag på ett till UL om tre veckor. Förstod inte riktigt varför, men allt såg ju bra ut nu så förmodligen bara för att kolla tillväxten eller nåt.

Och jaa, det såg ut att vara en HON :) En lillasyster. Har inte fattat det riktigt ännu för vi hade ju på känn att det var en pojke, men när jag fått lite tid till att suga på karamellen lär jag nog googla tjejnamn och tjejiga babykläder för brinnkära livet ;) Nicolina är överlycklig, hon ville inte ha en lillebror så hon har gått på rosa moln hela dagen. Haha!

Eftersom hon inte ville visa sig riktigt så kunde vi inte beräkna vikten ordentligt, men med det som syntes uppskattades vikten ligga på 360 gram. Lillfjärten!

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production