Wäääh 3 timmar kvar!

Om 3 timmar ligger jag i ett litet mörkt rum igen med hela lilla familjen samlade i ett hörn bredvid mig, spända över att få se lillasyster/lillebror. Det är inte bara könet vi är nyfikna på, utan även hur mycket den lille har växt. Jag blir alltid så förvånad över hur "verklig" babyn ser ut vid andra ultraljudet, när första var kring vecka 12 så har det hunnit hända så mycket sen dess och det som då var en liten alien har nu blivit en liten människobebis.

Kommer ha fjärilar i magen hela vägen till Jeppis. Hoppas, hoppas allt ser bra ut där inne!

I vecka 20 med Joline. Med tummen i munnen på precis samma sätt (med resten av handen upp över ena ögat) som hon fortsatt med utanför magen :) Cecilia    •  

Jag är säker på att allt kommer att se bra ut på UL. :) Lycka till och njut av tillfället!

Susanna    •  

Åhh så mysigt grattis :-D
Jag blev precis mamma till en liten pojke :-)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production