Ovanlig syn

Alltså Joline med napp. Det är nog något som ser så konstigt ut, men samtidigt så otroligt sött. Hon har som jag tidigare berättat aldrig förstått sig på nappar, hon har därför heller inte haft någon sen hon var kanske 2 månader (då förstökte jag en tid vänja henne vid nappen istället eftersom hon hade tummen i munnen konstant). Hon använder fortfarande tummen ibland när hon sover, men något speciellt sugbehov har hon inte haft på länge.

Däremot vill hon ha andra bebisars nappar. Hon tycker om att smaka på dem och bita lite. På BVC hittade hon en docka som hade en napp fastbunden i ett band runt nacken, och hon blev SÅ arg när den inte gick att ta loss. Förra gången vi var till butiken köpte vi två egna nappar åt henne som hon blev jätteglad över. Hon har gått runt här hemma med en i varje hand och testat sutta lite emellanåt, och idag somnade hon faktiskt med en i munnen. Hon var så arg när hon skulle ut och sova och när jag testade visa nappen åt henne blev hon lugn.

Minsann en konstig relation mellan de där två.

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production