Underbara klänningar

Drömmer mig bort till varmare länder (och längre ben) så jag skulle kunna använda sånahär fina klänningar lite oftare. Visserligen skulle jag behöva bli lite rikare före jag kunde klä mig i vissa av de ovan, men det stoppar mig inte från att drömma.

Dessa underbaringar är från Zalando.fi.

Chokladkolakakor

Igår kväll provade jag baka något som jag inte bakat förut, nämligen chokladkolakakor. Småkakor brukar ofta bli torra och smaka lite småkonstigt när man gör dem själv tycker jag (i alla fall blir de så för mig), men de här blev jättegoda! Mustiga och härlig chokladsmak. Och med en centergodis i mitten blev de genast lite mer speciella. Enkla att göra är de också! Här har ni receptet:

Till ca 20 kakor:

200 gram smör 1 dl strösocker ½ tsk bakpulver 4 dl (240 gram) vetemjöl ½ dl kakao

Fyllning: Cirka 20 st kolafyllda chokladbitar, t.ex. Center Smält smöret och blanda ner de övriga ingredienserna (förutom centergodisarna). Rör ihop till en deg. Låt stå ett tag i kylen så degen svalnar. Omslut sedan varje godis med en rejäl bit chokladdeg. Om det är sprickor i degen rinner kolafyllningen lätt ut ur kakan när den ska gräddas. Rulla till runda kakor, platta till lätt och lägg på bakplåtsklädd bakplåt. Grädda i 200 grader mitt i ugnen i ca 7 - 8 min. Låt svalna.

Tävling - Libero Baby SPA

Nu kör vi igång med en tävling igen. I samarbete med Libero tävlar jag ut ett Baby SPA kit. Paketet innehåller följande: 

1 Badrock

Babyvårdsprodukter från Liberos svanenmärkta sortiment (bubbelbad, wash mousse, oil, lotion, baby wash, wipes).

2 st produktcheckar som täcker värdet av ett ekonomipaket blöjor. (Produktcheckarna fungerar tyvärr inte i Finland.)

Tävlingen är öppen framtill den 6 februari kl 21 och för att tävla ska ni bara kommentera att ni är med! :) Kom ihåg att fylla i namn och e-post, annars kan jag inte kontakta er! 

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production