Kanelbullesnurror

Kanelsnurror, kanelbullar - kärt barn har många namn men jag föredrar att kalla dem snurror eftersom det är första gången jag gjort dem på det viset. Är jättenöjd över resultatet med tanke på att det var första gången, har alltid förundrats över hur fina de ser ut när de är snurrade sådär, och det är ju faktiskt inte alls så svårt som jag trott. Busenkelt!

Förutom att baka så har jag jobbat idag. Jobbar även imorgon (vilket jag vanligtvis inte gör) eftersom jag var ledig förra veckans tisdag. Hade tänkt blogga mer än såhär men klockan har sprungit iväg ovanligt fort ikväll och nu vill jag ha lite egentid med min man före det är dags att gå och lägga oss. Jag har något viktigt att berätta och fråga er om, så det tar vi imorgon.

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production