En lördagskväll i lekparken

Det var länge sen vi var till nån lekpark känns det som. Barnen har ju varit på dagis måndag-tisdag och de dagar vi varit hemma så har de lekt så bra ut på terassen och gården. Men ikväll gick vi till en lekpark som ligger väldigt nära oss. Jag skulle inte vetat om den ifall inte Sabina skulle ha visat den för nån vecka sen. Riktigt bra lekpark med allt som behövs! Sniglar fanns det till och med, så nu vet ni vad vi äter till lunch imorgon. Höhöhö.

Just nu håller Daniel på att lägga barnen. Jag jobbar imorgon som alla andra söndagar så det blir ingen film ikväll. Men några avsnitt av The big bang theory ska vi nog hinna med. Jag har som regel att gå och lägga mig senast 22:30 när jag ska i jobb, då får jag sova ca. 6 timmar. Det är egentligen inte tillräckligt, men bara jag kastar in en energidrink så är det nemas problemas.

Ha en mysig kväll alla fina!

Duär början på allt

Min stora duktiga älskling, tänk vad du har hängt med länge redan! Tänk att det var just du som var påväg att ändra mitt liv totalt, tänk att det var du som var den lilla snurrande ärtan som jag fick se för första gången när du bara var ett 7 veckors gammalt embryo. Tänk att det var dina hjärtslag som gjorde mig så lycklig. Tänk att det var just du som jag snart skulle få träffa den där julaftons kvällen när vi körde iväg i snöstorm mot sjukhuset. Alla månader mellan mars till december kommer alltid påminna mig om tiden när jag väntade dig.

Du har omedvetet sett mig växa upp. Vi har lärt varandra så mycket. Jag har gett dig kärlek, trygghet, vägledning, rutiner, ansvar och så mycket mer. Du har lärt mig hur stark jag egentligen är, hur mycket kärlek man kan känna för en annan människa, hur långt jag kan gå. Jag kan gå genom eld för dig.

Du är min ögonsten. Du är början på allt. Du har funnits vid min sida från dag ett och jag älskar hur omsorgsfull och omtänksam du är. Jag är så stolt över dig, min älskade Nicolina. När jag ser på dig tvivlar jag inte en sekund på min mammaroll, för du är ren perfektion. Jag ska alltid göra mitt bästa för att stå dig nära och kommer stötta dig vad som än händer! Hos mig finner du tröst, på mig kan du lita. Alltid. ♥

Skön låt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IjHhyuSnTlk[/youtube]

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production