En lördagskväll i lekparken

Det var länge sen vi var till nån lekpark känns det som. Barnen har ju varit på dagis måndag-tisdag och de dagar vi varit hemma så har de lekt så bra ut på terassen och gården. Men ikväll gick vi till en lekpark som ligger väldigt nära oss. Jag skulle inte vetat om den ifall inte Sabina skulle ha visat den för nån vecka sen. Riktigt bra lekpark med allt som behövs! Sniglar fanns det till och med, så nu vet ni vad vi äter till lunch imorgon. Höhöhö.

Just nu håller Daniel på att lägga barnen. Jag jobbar imorgon som alla andra söndagar så det blir ingen film ikväll. Men några avsnitt av The big bang theory ska vi nog hinna med. Jag har som regel att gå och lägga mig senast 22:30 när jag ska i jobb, då får jag sova ca. 6 timmar. Det är egentligen inte tillräckligt, men bara jag kastar in en energidrink så är det nemas problemas.

Ha en mysig kväll alla fina!
Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production