Påsken

Här ovan ser ni några bilder från de senaste dagarna. Vi har haft det så mysigt så jag har inte prioriterat datorn alls.

På fredagen efter lunchen åkte vi till Vasa. Innan vi åkte till min lägenhet gick vi på loppis och jag hittade ovanligt mycket! Ska visa i ett inlägg senare. Resten av dagen tog vi det bara lugnt. På lördagen for vi till simhallen efter frukosten. Passligt lite folk var det där och Joline var mycket lugnare och inte lika nervös som när jag var dit med dem förra veckan. Efteråt var det dags för lunch och lillan sov sen en 4,5 timmars (!!) middagsvila. På kvällen gick vi på en härlig promenad i finvädret.

Idag har dagen bara flugit iväg. Det känns verkligen att det blivit sommartid nu och dagen blivit en timme kortare, men imorgon ska det väl kännas som vanligt igen. Vi har i alla fall ikväll igen gått en långpromenad. Vädret får gärna fortsätta vara såhär vackert, det är så mycket roligare att motionera när solen skiner.

Imorgon kväll kommer Nicolina hem och nu har vi faktiskt börjat sakna henne. Men jag ska inte ljuga, det har varit skönt att slippa fyraårstrotset några dagar. Nicolina i sig själv är underbar men trotset får gärna ge med sig nu tycker jag.

Lillan har i alla fall njutit dessa dagar, hon har varit så glad och verkligen sugit i sig all uppmärksamhet. Hon har inte varit lika famnsjuk som hon brukar vara, så hon har väl fått tillräckligt nu när hon inte behövt dela oss med storasyster. Känns fint att kunna ge henne likadan egentid ibland som Nicolina fick 24/7 när hon var i samma ålder. Men nu ser vi fram emot en heldag med bara Nicolina, skulle va kul att åka till Tropiclandia bara hon och vi. Det får vi ta om några veckor.

Vinn fyra biljetter till teatern"Pojken och stjärnan"

Nu styr jag upp en tävling där mina finlandssvenska/finska läsare kan vinna fyra biljetter till den kommande teatern Pojken och stjärnan vid Wasa Teater den 12.4 kl: 18.

Såhär beskrivs teatern:

"Pojken och Stjärnan är en ovanlig cirkusföreställning med ännu ovanligare artister. Det är den fantastiska sagan om en liten pojke och en blyg cirkushäst som mot sina viljor skiljs åt och deras kamp genom världen för att vinna sin vänskap åter.

Arbetsgruppen bakom dansteaterföreställningen Pinocchio återvänder till Wasa Teater, även denna gång i samarbete med fria dansgruppen Watt för att förtrolla sin publik med hisnande cirkuskonster och magiska teatertrick. Föreställningen blandar friskt från musikal, cirkus och dansteater utan att vara någondera. 

Den här föreställningen går inte att placera i en genre. Den liknar inget annat."

Vi kommer befinna oss i publiken och ser SÅ fram emot den kvällen. För att delta i tävlingen ska ni kommentera detta inlägg och berätta varför just NI ska vinna biljetterna. Kom ihåg att fylla i namn och e-post så jag kan kontakta er! Tävlingen avslutas den 3.4. Lycka till!

It's as simple as that

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production