This mama's goin'out of town for the weekend

Slår till på stort och stannar i Vasa ikväll efter systerträffen. Barnen ska vara hos min mamma och jag kom fram till att det blir enklast både i praktiken och ekonomiskt ifall jag stannar i Vasa till söndag och åker till jobbet därifrån, sen hämtar barnen och hem till Nykarleby efter det. Känns aningen vemodigt eftersom jag faktiskt såg fram emot helgen ensam med barnen, men hur hemskt det än låter (come on, jag tror nog alla mammor ljuger om de påstår att de inte förstår vad jag menar) så ser jag faktiskt mer fram emot en helg HELT själv (okej egentligen är det bara på lördag som jag är ensam). Händer en gång vart tredje år, typ.

Imorgon kommer jag ha hela dagen för mig själv. Ifall solen skiner ska jag gå på långpromenad till någon strand och sola. Om det regnar ska jag gå över till simhallen och simma/gymma/sola solarium. Sen ska jag strosa runt i butikerna och dra ut på tiden så mycket jag bara kan. Gå in i butiker jag vanligtvis inte har tid att gå in till, kolla på bara vuxenkläder, äta glass i lugn och ro utan att behöva torka nån runt munnen/på tröjan var femte sekund.

Ska packa barnens väskor och sånt nu så länge Jollan sover, sen slänga mig själv i duschen och så småningom skjutsa barnen till sin mormor. Nicolina tjatar hela tiden om när vi ska åka, hon vill ju åka NU! Men snart så.

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production