Jul i vårt hus

Snön kom tillbaks inatt och kunde nog inte haft bättre tajming. Idag har vi lekt i snön, julpyntat hemmet, varit en sväng till Oravais med en lillajulklapp åt min mamma (två flaskor Blossa), tänt ett ljus på min pappas grav, och nu ikväll när Daniel var ut i förrådet och hämtade mer ved knackade det på fönstret på terassen och där låg tre klappar åt barnen. Mycket spännande!

Igår var också en bra dag. Då spenderade jag och Nicolina hela dagen i Vasa med Josefin. Vi släppte av Joline hos mormor på vägen dit så vi hade en babyfri dag. Daniel slutade jobbet klockan 23 så honom såg vi inte på hela dagen. Därför har vi njutit extra mycket av att vara hela familjen idag och nu när vi lagt barnen ska vi se nån mysig julfilm och dricka glögg.

Trevlig lillajul allihopa!

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production