Cutest little thing

6 veckor ung Joline

Lilla loppan

Lillan är fortfarande febrig och ynklig. Hon blir ledsen ifall jag inte ger henne värkmedicin även de stunder hon inte känns varm så jag har börjat misstänka öroninflammation. Hon gråter "utan anledning" och sover dåligt både på dagen och natten så nu om en timme ska jag iväg med henne till vårdcentralen och kolla upp hennes små öron för säkerhetsskull.

Det är bäst att ta det säkra före det osäkra, hon är ju inte förkyld eller så så vem vet, kanske febern beror på öronen? Svårt att veta när det gäller dom små, men en sak har jag lärt mig, och det är att inte vänta och se. Åk till doktorn med en gång så slipper man extra gråt och gnäll ifall det är något.

Be careful what you wish for

Igår kväll var Joline febrig så hon fick stanna hemma med mig idag. Börjar fundera om nån högre makt hörde min önskan igår när jag sa jag ville vara hemma med henne ensam mer, hehe. Hon har i alla fall varit sig själv hittills idag, men nu efter middagsvilan märkte jag att hon är lite varmare igen och nu ligger hon på vardagsrumsmattan och suckar.

Nicolina ska hämtas från dagis nu och sen ikväll blir det nog en barnfilm och tidig kväll för lillan så hon blir frisk.

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production