Cutest little thing

6 veckor ung JolineAnonym    •  

Hej, jag har följt med din blogg sen Nicolina föddes och jag undrar vilka personligheter samt olik/likheter dina barn har? Nicolina verkar så sprallig och fantasifull och Joline mer lite av en clown (busig och rolig), det är ju intrycket jag fått genom bloggen men hur skulle du beskriva dem? :) Följer du någon annan mammablogg?

<strong>JANINA SVARAR: Tror jag har skrivit om just detta i något inlägg nångång, men jag tror nog du fått rätt bra uppfattning om hur de är som personer :) Jag följer ingen speciell mammablogg regelbundet, men emellanåt tittar jag in hos bl.a. finni.se, linneagranstrom.vimedbarn.se och paulas.me :)</strong>

Ingen Annan Än Anna    •  

Haha, härliga bilder! :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production