Nicolina i ett nötskal

Bild från i somras

"E flugan på mitt huvud mamma? Kan du ta bild så kan vi lägg upp e på facebook!?"

Hej världen!

Vi lever och mår bra. Jag har helt tappat lusten för bloggen och vet själv varför, jag vet också att jag kommer fortsätta som vanligt så småningom. Men just nu ignorerar jag datorn och kollar bara instagram på telefonen. Skönt att va offline ibland!

Vad har hänt de senaste dagarna då? Nicolina har klippt sin egen lugg i smyg.. så kort så det blev riktigt svårt för mig att fixa till den. Just typiskt nu när hon håller på att spara den lång. I förrgår hämtade jag ut ett paket med vinterkläder från Racoon, så nu är vi redo för vintern! Joline har blivit riktigt jobbig, bara slåss och bråkar med oss andra. Det kommer förmodligen från dagis för sånt tempo är något helt nytt här hemma.

Idag har vi storstädat här hemma, mer än så har vi inte och lär vi inte göra idag. Imorgon är det måndag igen!

Presentfundering

Lillans födelsedag närmar sig med stormsteg. Idag är det bara 1 månad och 5 dagar kvar så vi börjar mer och mer fundera på både presenter och kalas. Vi har redan köpt en traktor med släp som vi vet hon kommer älska (ungen älskar bilar, traktorer, grävmaskiner och allt annat med motor) men vi vill ge något annat också. Det är väldigt lite leksaker som vi köpt åt henne eftersom vi haft så mycket från förut, men när hon nu fyller och allt passar det ju bra att satsa lite mer på något vi vet att hon kommer bli glad över, något som är bara hennes.

Vi funderar på någon av dessa bilar här ovan, högst troligen den gröna. Hon har en liten bil som hon fick i julklapp av oss förra året, men den är så liten och fjantig och dessutom har Nicolina haft sönder ryggstödet på den. Dessa bilar är lite större och är menade för barn mellan 1-4 år, så de tål förmodligen mer. Dessutom är de ergonomiskt anpassade. Peeerfekt alltså!

Japp, en sån får det bli.

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production