Hotellnatt

Idag är dagen vi väntat på i två veckor, dagen då vi ska lämna barnen hos svärföräldrarna och åka till Vasa för att sova en natt på hotell. Ska bli sååå mysigt! Att bara få ligga ner och ta det lugnt känns så uppskattat just nu.

Bilder från i somras när vi firade vår 6 årsdag med två nätter på hotell i Åbo. 

Vecka 30

Nu växer fostret mycket, och kommer att öka med ungefär 200 gram i veckan fram till förlossningen. Just nu kan fostret väga runt 1,4 kilo. Det är omkring 41 centimeter långt, men från och med nu kan det skilja mycket i vikt mellan olika foster eftersom föräldrarnas gener påverkar att vissa barn blir större och andra mindre. Moderkakans storlek och funktion spelar också roll.

Fostret har så gott om plats att det kan vända sig och växla mellan att ligga med stjärten eller huvudet nedåt. Först om några veckor behöver det lägga sig tillrätta med huvudet nedåt.

Baby född i vecka 30. Kan inte förstå att vår lilla skatt är såhär stor redan!

Vossatassar

Fick hem en leverans med lite vårnytt från norska Vossatassar imorse. Har provat på några plagg förut och kläderna är verkligen av bra kvalitet! Tål hur många tvättar som helst och sitter bra på de små.

HÄR kan ni kolla in hela lookbooken för våren. Där finns mycket som jag gärna skulle se på mina barn i vår!

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production