My kind of cozy

1 - HÄR, 2 - HÄR, 3 - HÄR 4 - HÄR, 5 - HÄR, 6 - HÄR

Första visningen

.. gick bra! Nu håller vi tummarna att någon vill köpa lägenheten.

När vi valde tapeter och golv valde vi sånt som både vi tycker är snyggt, och som kan tänkas falla många i smaken. Silrent skulle det va, inga mörka eller skrikiga färger. Vi tänkte redan då på att den ska säljas en dag och då ska det vara neutralt som passar åt både äldre och unga. Klart man kan tapetsera om men bästa är väl att hitta något som man inte vill/behöver ändra på. Vi har också tänkt på att inte hänga upp alltför många tavlor så det ska lämna så lite skador som möjligt när vi flyttar ut. Hoppas det lönar sig nu!

Kalaskulan

Nu tycker jag att magen är perfekt. Inte för stor och inte för liten. Tillräckligt stor för att se bra ut i mammakläder men inte för mycket i vägen och hindrar mig från att t.ex. ligga på rygg eller böja på mig. Såhär skulle den gärna få stanna men det vet jag att den inte kommer göra. Den kommer bli ungefär hälften större tills jag är fullgången och DET ser jag inte fram emot. Det är så obekvämt. Måste njuta sålänge den är någorlunda liten.

Imorgon har vi visning av lägenheten. Det är två som vill se den hittills och vi håller tummarna att den är precis det som någon av dem söker efter. Har hunnit vara ut på en liten promenad idag i alla fall men kvällen går nog bara åt till städning.

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production