30 Jul
12.36

Vi drog till landet

Vi klarade inte av värmen så vi åkte tillbaks till landet. Denna gång bor vi alla i Daniels föräldrars hus, de bor i sin villa (a.k.a. sommarstuga) just nu så vi har gott om plats här. Förra gången vi bodde i Oravais sov jag och barnen hos min mamma, men eftersom Daniel är allergisk mot pälsdjur sov han hos sina föräldrar. Våra föräldrar bor typ 200 m ifrån varann så vi hänger mycket hos min mamma ändå. Där finns det sandlåda, gungor och en massa leksaker (och katter) så barnen vill gärna gå dit genast när de vaknar på morgonen. 

Vi har hängt rätt mycket på stranden de senaste dagarna och Nicolina har lärt sig simma. Hon har lärt sig själv så det ser lite lustigt ut, men framåt går det i alla fall! Snabbare under vatten faktiskt, och så har hon lärt sig dyka och göra volter från bryggan också. Ska se om jag får upp nån film på det här senare. 
Nu har vi dock tagit en paus från simmandet eftersom hon fått örongångsinflammation. Jag var till läkaren med henne igår så hon fick örondroppar. Minns när jag var liten och fick det av allt simmande, inte skoj! 

Nu ska jag gå iväg med barnen över till min mamma tror jag. 

Bild 2014 07 30 kl. 11.09
Bild 2014 07 30 kl. 11.09 2
Bild 2014 07 30 kl. 11.10 427 Jul
13.15

Smälter bort

220

Har hunnit vara hemma två dagar och redan har jag fått nog av värmen. Märker verkligen hur humöret sjunker för hela familjen när det är så varmt inomhus. Tycker det är så synd att man ska få nog av värmen och det fina vädret, bara för att det är så varmt inne. Önskar mig svalare väder, gärna under 20 grader, och det är ju så synd! Vill kunna uppskatta värmeböljan för nog har vi tillräckligt många kalla dagar per år ändå. Så äckligt att va svettig fastän man är naken. 30 grader inomhus är inte skönt. 

Försöker hålla oss utomhus så mycket som möjligt, där finns det åtminstone svalkande skugga. 26 Jul
15.25
23 Jul
13.13

Känner mig peppad

Untitled 29

Som jag längtade hela graviditeten efter att bli mig själv igen, börja må bra och kunna ta upp träningen igen. Ofta satt jag och kollade på träningskläder på nätet, drömde och längtade tills jag skulle få skicka iväg en beställning och verkligen satsa på att få en stark och snygg kropp igen. 

Nu är den dagen kommen. Efter att ha slappat och njutit av allt jag känt för att äta sen förlossningen känner jag nu att jag vill gå tillbaks till de vanor jag hade före graviditeten. Motionera har jag alltid varit bra på men nu vill jag få tillbaks alla muskler jag förlorade under alla månaderna jag låg på soffan och mådde skit. Nu vill jag återigen bli bättre på att ge kroppen den näring den behöver för att bli stark och inte lika mycket onyttigheter.

Beställde precis några nya träningsplagg från H&M och ett par träningsskor från Ellos. Fastän jag tränade mycket förra året känns det som en nystart för mig nu, därför känns det extra viktigt med nya fina kläder som kommer ge mig både motivation och bättre självkänsla. Start