Vi drog till landet

Vi klarade inte av värmen så vi åkte tillbaks till landet. Denna gång bor vi alla i Daniels föräldrars hus, de bor i sin villa (a.k.a. sommarstuga) just nu så vi har gott om plats här. Förra gången vi bodde i Oravais sov jag och barnen hos min mamma, men eftersom Daniel är allergisk mot pälsdjur sov han hos sina föräldrar. Våra föräldrar bor typ 200 m ifrån varann så vi hänger mycket hos min mamma ändå. Där finns det sandlåda, gungor och en massa leksaker (och katter) så barnen vill gärna gå dit genast när de vaknar på morgonen. 

Vi har hängt rätt mycket på stranden de senaste dagarna och Nicolina har lärt sig simma. Hon har lärt sig själv så det ser lite lustigt ut, men framåt går det i alla fall! Snabbare under vatten faktiskt, och så har hon lärt sig dyka och göra volter från bryggan också. Ska se om jag får upp nån film på det här senare. 
Nu har vi dock tagit en paus från simmandet eftersom hon fått örongångsinflammation. Jag var till läkaren med henne igår så hon fick örondroppar. Minns när jag var liten och fick det av allt simmande, inte skoj! 

Nu ska jag gå iväg med barnen över till min mamma tror jag. 

Bild 2014 07 30 kl. 11.09
Bild 2014 07 30 kl. 11.09 2
Bild 2014 07 30 kl. 11.10 4

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production