På läsarnas begäran: Vilken hårfärg jag använder

Untitled 21

Untitled 22

Det gäller att passa på

Untitled 19

Både i förrgår och idag har vi strosat runt i butikerna på jakt efter reafynd åt barnen. I förrgår var vi till GW Galleria och idag var vi inne i stan. Alla tre håller på att växa ur sina kläder samtidigt och det var eeevigheter sen vi shoppade riktigt ordentligt. Nicolina nöter fortfarande på kläderna vi köpte förra sommaren, så nu när det är rea satsar vi på stort så kanske vi klarar oss till vinterrean utan desto större shoppande! 

Joline har blivit galen i kläder och vill varje dag ha klänningar, helst rosa, Hello Kitty och Angry birds. Hon är så söt när hon trippar runt i butikerna och plockar åt sig det hon tycker är snyggt, sen kommer hon och visar åt mig och säger "titta mamma, va cool!" :) mammas tjej! 

P.S. Barnen är långt ifrån så lugna och snälla som de låtsas på bilden ;) Man märker när vi är på stan kan man säga. Då hänger armarna på skyltdockorna och hysteriska skratt hörs underifrån hyllorna. Hehe. 

På repeat

Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar Inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production