30 Jun
16.10

På läsarnas begäran: Vilken hårfärg jag använder

Untitled 21

Untitled 2229 Jun
21.10

Det gäller att passa på

Untitled 19

Både i förrgår och idag har vi strosat runt i butikerna på jakt efter reafynd åt barnen. I förrgår var vi till GW Galleria och idag var vi inne i stan. Alla tre håller på att växa ur sina kläder samtidigt och det var eeevigheter sen vi shoppade riktigt ordentligt. Nicolina nöter fortfarande på kläderna vi köpte förra sommaren, så nu när det är rea satsar vi på stort så kanske vi klarar oss till vinterrean utan desto större shoppande! 

Joline har blivit galen i kläder och vill varje dag ha klänningar, helst rosa, Hello Kitty och Angry birds. Hon är så söt när hon trippar runt i butikerna och plockar åt sig det hon tycker är snyggt, sen kommer hon och visar åt mig och säger "titta mamma, va cool!" :) mammas tjej! 

P.S. Barnen är långt ifrån så lugna och snälla som de låtsas på bilden ;) Man märker när vi är på stan kan man säga. Då hänger armarna på skyltdockorna och hysteriska skratt hörs underifrån hyllorna. Hehe. 27 Jun
14.47

På repeat27 Jun
14.25

Semester

IMG 5328
Untitled 17

Här händer det inte mycket för tillfället märker jag, det är nog för att det händer desto mer här hemma istället. Eller inte så värst mycket egentligen, men Daniel har semester (jag också i princip) så vi njuter av vår lediga vardag. 

I tisdags hade jag och två av systrarna planeringsmöte. Vi ska nämligen på äventyr den 5 juli, vi ska med båten över till Umeå. Där ska vi strosa runt några timmar, gå i butiker och utforska staden. Ser fram emot ett litet äventyr och få en liten paus från min rätt enformiga vardag. Milou hänger med förstås.

Sen har vi haft barnens mormor här en dag också. Utöver det så fördröjer vi tiden med promenader, parkhäng, kvällsfilm och idag har vi tänkt besöka GW Galleria i hopp om att fynda barnkläder på rea. 

Nu är det bara värmen som fattas!Start