NELLYS SUPERERBJUDANDE

Här kommer ett erbjudande ni bara inte vill missa!

Nelly har just nu en kampanj med en hög utvalda klänningar till superpris! Ju fler du köper, desto mer pengar sparar du. Varje klänning är nedsatt till 200 kr / 19,95 € men du får t.ex. 10 klänningar för 750 kr / 75 €. Alltså så jäkla bra!

Skulle jag inte ha en putande degmage nu skulle jag vara in heaven. Fast det är nog för bra erbjudande att bara låta flyga förbi bara för att jag är lite ur form för tillfället, så jag ska nog kolla igenom alla klänningar en gång till lite senare när jag har tid och klicka hem några. 10 klänningar för 75 euro är ju helt sanslöst bra och sen när jag är i form igen kommer jag nog tacka mig själv för att jag fyllt på klänningslagret.

Klicka på bilden för att komma till kampanjen.. (ni som bor i Finland: ta bort "se" från adressen och skriv dit "fi" istället så kommer ni till den finska sidan)

 Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production